Mayıs ayında hamile kalanlar
brccelik benim de son adet tarihim 13 Mayıs ☺️
Son adet tarihim 29 nisan.Şu an 14+4 üz. Cinsiyitemizi de 11+5te öğrendik erkekmiş💙Doktor zayıf olduğum için her şeyi çok net görebildiğini söyledi😌
Nurella2 son adet tarihim 28 mayıs cin takvimi ilk gebeliği m de doğru çıktı bir kızım oldu. Şimdi erkek gösteriyor. Kızımda hissetmiştim içime doğan oldu bunda nötrum
minisinannesiiiii benim de sat 29nisan🫶🏻
Nurella2 benim de 28 Mayıs 10+3 günlük olması gerekiyor ama 11+0 günlüğüz 10 gün sonra ikili tarama testiimiz var cinsiyetini öğrenirmiyiz bilmiyorum
elif233233 bende kızımda hissettim ama bunda erkek hissediyorum yine de emin olamiorum
Nurella2 ben 15+3 oldum geçen hafta gittim göstermedi 2 hafta sonra tekrar gidicem insallah
Nurella2 benim bugün itibari ile son adet tarihine göre 13+0 ım ikili test için 11+6 da gittim cinsiyet ile ilgili yorum yapılmadı sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah bi oğlum var bunuda kız cok istiyorum. Ama her seyden önce hayırlı sağlıklı olsun
muallimehanimmom5 tabi hayırlı olsun sağlıklı olsun o daha önemli ama insan merak ediyor:) Bi kızım var bunu da niyetim erkek olması ama hayırlısı