Mayıs ayında hamile kalanlar
12+4 salı günü kontrolüm var kısmet olur da öğrenirsem haber veririm 💕
- Düzenlendi
Nurella2 ben canım biri erkek oburu kız 13+4 olduk onden gidiyoruz ama benım tüm bebekler 24/25 normale dönüp sonra geriliyorlar ondan tam günü 13+4 renkli olduğu için ultrasonu dr öğrendik
Uykucu11 4 mayıs 13+4 oluyor canım ama uygulamamı yanlıs çıkardı
Bebekdelisi Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Nurella2 cümlemize inşallah saglıkla zamanında inşallah🤲🏻
Nurella2 Allah’a şükür rahat geçti geçiyor ben kilo vermek bir yana kilo aldım kusma tiksinme olmayınca iştah artışı olunca 3 buçuk kilo aldım 7 8. Haftalarda şimdi sabit tutmaya çalışıyorum 11+4 e kadar yarım kilo almışım bende bir tek en başından beri halsizlik var uyku var onun dışında karın ağrısı vb hafif geçiyor o kadar
Nurella2 bende 12+2 rüyamda hep erkek bebek görüyorum hamilelikten önce de şimdide sürekli erkek bebek görüyorum daha cinsiyet öğrenmedim ama sağlıklı olsunda gerisinin bir önemi yok 🤗
Nurten2610 inşallah gönlüne göre olur 🥰
Nurella2 sağol canım cümlemizin inşallah
Kizlar benim de son adet tarihim 7 mayis 13+1 iz. Benim de bir kizim var gönül erkekten yana ama devlete gittigim için henüz bir tahmin yok bakalim
Benim de sat 29 nisan 14 hafta olduk ,hep merak ediyordum yine yazmisken sorayim nerden biliyorsunuz önden gidiyor geriden geliyor benim doktorum bana bir sey soylemiyor 😄
Ben 12+1 de öğrendim bu arada kızım olacağını 😊
minisinannesiiiii adet tarihine göre 9+4 tüm ultrasonda 7+4 çıkıyor. Doktor 2 hafta küçük dedi
minisinannesiiiii şöyle ki benim adetlerim duzensiz gebeligimi 38. Gün 5.67 ile öğrendim 3 hafta sonra 8. Haftada olmam lazımken 6 haftalık çıktım biraz zaman geçince tahmini doğum zamanı yaptı doktorum 3 Mayıs yerine 18 19 Mayıs arası olmuş oluyor adetim yani 19 mayıstan hesapladilar doktorumda dedi zaten 2. Adete yakın yumutlamissin adet tarihini değiştiriyoruz diye söyledi geride değil yani bebek sadece geç dollenmeden dolayı fark var onu da bu şekilde kapatmış oluyoruz şuanda takip ettiğimizden beri günü gününe gidiyor
Eldgrn anladim canim saglikla kucagina almayi nasipetsin Allah,benim doktor pek konusmuyorda ben de ne soracagimi bilemiyorum o yuzden merak ettim 😄