• Gebelik
  • Mayıs ayında hamile kalanlar

Nurella2 biri kıza benziyor dedi ama 2. Yi göremedik sırtı dönüktü

Qnl hayırlısı olsun inşallah Rabbım.insallah gönlünüze göre verir

• Qnl bunu yanıtladı.

Nurella2 ay gönlümden geçen tek şey var sağlıkla dogırabilmek riskli gebelik yerimden kalkmam yasak cinsiyet hiç umrumda degil sağlıklı olsunlar zamanında dogsunlar bana yeter :(

Nurella2 ben 15+3 oldum geçen hafta gittim göstermedi 2 hafta sonra tekrar gidicem insallah

Nurella2 benim bugün itibari ile son adet tarihine göre 13+0 ım ikili test için 11+6 da gittim cinsiyet ile ilgili yorum yapılmadı sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah bi oğlum var bunuda kız cok istiyorum. Ama her seyden önce hayırlı sağlıklı olsun

12+4olucam yarin kontrol var ikili test falan inşallah ogreniriim

Uykucu11 benim de 13+2 dün ikili test vardı göremedik ama inşallah siz görürsünüz 🎈

Aslihanfs ayy çok sevindim hayırlı evlat olsun sağlıkla kucağınıza alım inşallah bende yarın 12+4 üm kontrole gideceğiz yarin İnşallah öğrenirim bende

Nurella2 yok hayır sadece dün çok ağrım olduğu için devlete gittim gece ultrason çektiler ama sadece ben gördüm sanırım bebeğin bacak arası boş gibiydi eğer görüntü varsa ona bakmak istemistim gördüğüm gibi mi diye yoksa hiç anlamam