Mayıs ayında hamile kalanlar
Nurella2 ben 15+3 oldum geçen hafta gittim göstermedi 2 hafta sonra tekrar gidicem insallah
Nurella2 benim bugün itibari ile son adet tarihine göre 13+0 ım ikili test için 11+6 da gittim cinsiyet ile ilgili yorum yapılmadı sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah bi oğlum var bunuda kız cok istiyorum. Ama her seyden önce hayırlı sağlıklı olsun
muallimehanimmom5 tabi hayırlı olsun sağlıklı olsun o daha önemli ama insan merak ediyor:) Bi kızım var bunu da niyetim erkek olması ama hayırlısı
Aslihanfs öğrenebildiniz mii
12+4olucam yarin kontrol var ikili test falan inşallah ogreniriim
Minikbiranneem çok şükür kızımız olcak inşallah 💕
Aslihanfs ayy çok sevindim hayırlı evlat olsun sağlıkla kucağınıza alım inşallah bende yarın 12+4 üm kontrole gideceğiz yarin İnşallah öğrenirim bende
Aslihanfs varsa eğer ultrason atabilir misiniz yanlış anlamazsınız merak ediyorum atmazsanız anlarim🤗
Minikbiranneem ultrasona göre tahminde bulunabiliyor musun canim
Nurella2 yok hayır sadece dün çok ağrım olduğu için devlete gittim gece ultrason çektiler ama sadece ben gördüm sanırım bebeğin bacak arası boş gibiydi eğer görüntü varsa ona bakmak istemistim gördüğüm gibi mi diye yoksa hiç anlamam
Minikbiranneem arabamda kaldı yarın alırım kısmetse 💕
Nurella2 BENNN🤭 10 Mayıs gebelik tarihim şuan 13+1 deyim , 12+2 de kız olacağını öğrendim 🫠
Bende 13+2 deyim 13+0 da ikili test için gittim kıza benziyor dedi doktor inşallah değişmez sonradan 🥰
Nurella2 önden gidiyor ya da geriden gidiyor oluşunu geç döllenme ile mi anladınız ya da doktor mu söylüyor kilo boya göre