E1619 amin canım amin 🤲🏻🤲🏻
Tüp bebek tedavisi olanlar
Sudekc hoşgeldin canımm🌸 yeni başladım tedaviye 5.günümdü bugün iğnelerin kontrole gittim şimdi yeni 2 iğne daha eklendi onları kullanıcam salı kontrol var ama bugün 3 iğne ağır geldi biraz sanırım sonu güzel olsun 🤲🏻🌸
Sehrbnon122 ay darısı başıma inş o kadar güzel ki hayali bile 🤲🏻🌸
İğneler bende tek yapıyorum ama bi iğne var o çok yaktı canımı cetrotide🥺
Ama dayanacağım inş sonu güzel olsun hep güzel videolar izliyorum pozitif düşünmek için doktorumda çok tatlı biri çok şükür 🌸
denizmanzarasi çok olumlu düşün benim suan hala devam eden 2 iğnem var vuracak yer kalmadı morardı ama zafere giden yol güzeldir 🙏 Meryem suresini okuyorum öncesinde de şimdide hala dua et bol bol Rabbim ne eylerse güzel eyler.. İnşallah isteyen herkese nasip etsin sag Salim kucaklarımıza alalım 🫶🙏
Sudekc daha başındayım her şeyin sanırım daha da çok ilaç vs olacak ama sonu güzel olsun ne diyeyim 🤲🏻🌸 amin sağ Salim yavrularımıza kavuşalım eminim tüm acılar o an silinir 💕
denizmanzarasi inşallah canım rabbim arattırmasın kimseye o kadar çok zor ki inşallah diğer arkadaş gibi ilkte sizde pozitif sonuç alırsınız 🫶🙏
Sudekc amin canım amin isteyen herkese ilk denemesinde nasip olsun öyle zor ki hem maddi hem manevi 🤲🏻
denizmanzarasi hiç korkma inşallah hersey yolunda gidicek ben tüp bebekle 23 haftalık ikizlere hamileyim
Busenurrr97 maşallah ❤️beta hcg kaçtı acaba ikizlerde 🌸
denizmanzarasi amın canım cektıgımız cefanın sonra sefası olur ınsallah 🤲
Busenurrr97 ya hayırlı olsunn 😍😍 darısı bana olsun inş çift embriyoya nasıl karar verdi doktorunuz?🌸
Ceyda76 amin canım amin🤲🏻🤲🏻
denizmanzarasi inşallah her şey çok güzel olacak olumlu düşünün hep olacak gibi. Pazartesi güzel haberi aldım ben de inşallah siz de alırsınız❤️
denizmanzarasi ilk gittiğimizde beri hep iki embriyo transferi yapacağım tutma oranı daha yüksek oluyor dedi bizde kabul ettik o şekilde oldu
Bazı merkezlerde çift koyuluyor ama sağlık bakanlığına tek koyuldu dıye gösteriyorlarmış
denizmanzarasi ben gonal f ve ovitrella tek kullandım iğne olarak nerde tedavi oluyorsun canım hangi doktor
Zarifeee ay hayırlı olsun 😍😍 darısı bana inş canım ☺️
Busenurrr97 ay ne güzel benim doktorum onu en son düşünürüz dedi ama bakalım