merve211 hayırlı olsun darısı başıma inş, şuan iğneleri kullanıyorum haftaya opu var nasipse ama bugün 3.iğne yaptım biraz ağır geldi sanırım çok zormuş 🥺

Sudekc hoşgeldin canımm🌸 yeni başladım tedaviye 5.günümdü bugün iğnelerin kontrole gittim şimdi yeni 2 iğne daha eklendi onları kullanıcam salı kontrol var ama bugün 3 iğne ağır geldi biraz sanırım sonu güzel olsun 🤲🏻🌸

Sehrbnon122 ay darısı başıma inş o kadar güzel ki hayali bile 🤲🏻🌸
      İğneler bende tek yapıyorum ama bi iğne var o çok yaktı canımı cetrotide🥺
      Ama dayanacağım inş sonu güzel olsun hep güzel videolar izliyorum pozitif düşünmek için doktorumda çok tatlı biri çok şükür 🌸

denizmanzarasi çok olumlu düşün benim suan hala devam eden 2 iğnem var vuracak yer kalmadı morardı ama zafere giden yol güzeldir 🙏 Meryem suresini okuyorum öncesinde de şimdide hala dua et bol bol Rabbim ne eylerse güzel eyler.. İnşallah isteyen herkese nasip etsin sag Salim kucaklarımıza alalım 🫶🙏

Sudekc daha başındayım her şeyin sanırım daha da çok ilaç vs olacak ama sonu güzel olsun ne diyeyim 🤲🏻🌸 amin sağ Salim yavrularımıza kavuşalım eminim tüm acılar o an silinir 💕

Sudekc amin canım amin isteyen herkese ilk denemesinde nasip olsun öyle zor ki hem maddi hem manevi 🤲🏻

Sudekc 423 kaçıncı günde salı gideceğim inşallah ben de keseyi görmeye

Bazı merkezlerde çift koyuluyor ama sağlık bakanlığına tek koyuldu dıye gösteriyorlarmış