Mavi39 hastane değil özel muayenehaneye gidiyorum, ayşe Akgüneş erganide

Meresss foruma girince sol üstte 3 çizgi var ya oraya tıklayınca resim yükle yazıyo ordan canım

Ebbruc bende takip esiyorum cici şeyler paylaşıyolar ama pahalı. Babymallda hastane çıkışlarında indirim vardı bitmediyse bi bakın

winterwitch o kadar çok hastane çıkışımız var ki artık almak istemiyorum 😂 babymall antalyada mağazası var en son baktığımda fiyatları biraz fazla gelmişti ama bi bakarım yine de teşekkürler ☺️

balporsuguu kesinlikle çark kupon bahane uçtu fiyatları dün 75 tlye gördüğüm bluz birebir aynısı bugün olmuş 180 tl😨

Ebbruc canım bende Doğubayazıtta doğum yapacağım orada görev yapıyorum benimki de mart ayında gelecek ama ben kışa doğru alacağım ürünleri suan hep yazlık ürünler mevcut

Mavi39 yok merkezde değilim, ama doktor batı hastanesiyle anlaşmalı doğum orda olacak

eleanor68 bende alacaklarımı aldım eksikleri ekim gibi tamamlamayı düşünüyorum artık, dediğin gibi her yerde yazlık şeyler var çünkü

Ebbruc
          Geri dönüş yaptılar hediye paketi isteyince fiyat bilgisi yazmıyorlarmış iyi oldu bu gidince sipariş edeyim de tam oraya gittiğimde denk gelsin gelişi 😁

seyma9188 kız önceden vereydin siparişi çarşambaya anca gider zaten 😂 bugün versen yarın kargoya verirler

Ebbruc
              Çarşamba günü direk oraya gitmeyecez kuzum daha sonra gideriz oraya ondan hemen vermeyecem siparişi :)

seyma9188 hee o zaman mantıklı 😂 tüh keşke bende oğluşuma paket yaptırsaydım 😂😂😂

seyma9188 geldiler ve çok güzeller , çooook ❤️

Diğerini paketledikten sonra aklıma geldi çekmek, ama çok kaliteliler kesinlikle 🥰

Yaa 21 haftalık olduk ben daha hiç birşey almadim ufaktan başlasam mi acaba çevremde hep alma erkenden birşey olursa üzülürsün diyen var öyle diyince tedirgin oldum 😞

Ebbruc
                    Çok güzel,baya kaliteli görünüyorlar 😍 Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla giydirmeyi nasip etsin kuzum benim 🙇‍♀️🌸😍