Ebbruc var kuzum ınternet sayfalarında ama kıslık degıller outlet yazıyolar ama dha uygun tek kalan urunlerı koyuyolar bak arastır cok iyi oluyo ben oralardan topladım bedenı olanları 😅😅
İlkimbebe.com
SimayeceninAnnesi ayy valla bi bakayım, çok teşekkür ederim canım gece gece beni alışverişe sürüklediğin için 😂😂
okunmusciklet kemeraltında hangi tarafta hangi mağazalar acaba canım? Ben gaziemirdeki outlet mağazasına gitmeyi duşunuyordum ama orda da fiyatlar yukselmiş dediler.
Ebbruc ama cok guzeller 😅😅😅🥰🥰🥰🥰🥰
SimayeceninAnnesi evet aklımı yitiriyorum gördükçe ve inadına tüm bebek giyim sayfalarının reklamı çıkıyo 😂😂🥰🥰
Gny18 konak girişinden girersen ortalara doğru o yol üstünde hiç sağ sola sapmadan 2 3 tane güzel mağaza var canım
Ebbruc bende takip esiyorum cici şeyler paylaşıyolar ama pahalı. Babymallda hastane çıkışlarında indirim vardı bitmediyse bi bakın
winterwitch o kadar çok hastane çıkışımız var ki artık almak istemiyorum 😂 babymall antalyada mağazası var en son baktığımda fiyatları biraz fazla gelmişti ama bi bakarım yine de teşekkürler ☺️
Meresss https://mutluresim.com/
Yüklemeye başla diyosun sonra yüklenince altta bi link çıkıyo kopyalaya tıklıyosun burda mesaj bölümüne yapıştırıyosun ☺️
balporsuguu kesinlikle çark kupon bahane uçtu fiyatları dün 75 tlye gördüğüm bluz birebir aynısı bugün olmuş 180 tl😨
Ebbruc canım bende Doğubayazıtta doğum yapacağım orada görev yapıyorum benimki de mart ayında gelecek ama ben kışa doğru alacağım ürünleri suan hep yazlık ürünler mevcut