seyma9188 kız önceden vereydin siparişi çarşambaya anca gider zaten 😂 bugün versen yarın kargoya verirler

Ebbruc
    Çarşamba günü direk oraya gitmeyecez kuzum daha sonra gideriz oraya ondan hemen vermeyecem siparişi :)

seyma9188 hee o zaman mantıklı 😂 tüh keşke bende oğluşuma paket yaptırsaydım 😂😂😂

seyma9188 geldiler ve çok güzeller , çooook ❤️

Diğerini paketledikten sonra aklıma geldi çekmek, ama çok kaliteliler kesinlikle 🥰

Yaa 21 haftalık olduk ben daha hiç birşey almadim ufaktan başlasam mi acaba çevremde hep alma erkenden birşey olursa üzülürsün diyen var öyle diyince tedirgin oldum 😞

Ebbruc
          Çok güzel,baya kaliteli görünüyorlar 😍 Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla giydirmeyi nasip etsin kuzum benim 🙇‍♀️🌸😍

seyma9188 amin amin inşallah canım, evet çok kaliteliler. Lcwaikiki de çalışan biri olarak söylüyorum kesinlikle kumaşı daha kaliteli 🥰🥰

E_M35 valla canım ben şu kafadayım, bişey olacağı varsa doğumda da olur, doğduktan sonra da. Kaybedersem de Allahın izniyle bi yavrum daha olur , olmazsa da veririm birine başkası sevinir. Hepsi tamamen Allahın takdirine ve senin inancına kalmış. Benim bi düşüğüm var kalp durmasından, çok şükür bu bebeğim şimdilik iyi. Fiyatlar artmadan ben alıp kenara koymak istedim ki, bebeğim mahrum kalmasın hiç bişeyden bende hevesimi alayım. Kimseyi dinleme içinden ne geçiyosa onu yap

Ebbruc kız kardeşime alacaktık seçtik parayı yollayın dediler sonra saygısızlık yaptılar engellediler hiç güvenilir değil bence kapıda ödeme var demişlerdi şimdi nasıl bilmiyorum kabul etmediler ve bata yüklü yapacaktık

Ebbruc beni de gaza getirmiştin sipariş verdim 🥰 geldiler şu ayıcıklılardan ben de almıştım gerçekten çok güzel güle güle giysin minikler

Ebbruc çok doğru diyorsun canım böyle diyince çok haklısın şuan insanlar boşuna üzüyor sadece yarın detaylı ultrason var çıkınca birşeyler alıyım bari bende sağ salim gelsin bebeklerimiz inşallah ♥️🌸

HappyNewMoom valla benim siparişlerim bugün geldi,inanılmaz memnun kaldım çok güzeldi. Sadece hastane çıkışını kutuda gelir diye düşünmüştüm ama askılı falan geldi üst ve alt gruplar, belki geliştirmişlerdir kendilerini

Elisam123 dimi dimi çok güzellerrr 🥰🥰 Sağlıkla giysinler inşallah 🙏🏻 Sayfanın bana sponsor olması lazım 😂

E_M35 dediğim gibi canım, içinden ne geliyosa onu yap kimseyi dinleme, ve bişeyler alınca acayip heyecanlanıyosun ve bebekte bunu hissediyo bence . Ben bugün eşyalarını görünce çok mutlu oldum ve pıt pıt bişeyler hissettim bian karnımda 🥰

Ebbruc yaaa çok teşekkür ederim motive ettiğin için bende yarın alcam nasip olursa insan daha pozitif hisseder kendini muhtemelen 🥰🥰

E_M35 kıyafetleri görmek , içinde bebeğimi hayal etmek bile beni çok mutlu ediyo, sende bi dene emin ol çok iyi gelecek 🥰