Ebbruc zbebe ilkimbebek humabebek bebelerce hepsınden aldım hatta herseyı bu dörtlüden aldım yıkadım ütüledim hepsındende cok memnunum canım ürünler cok iyi geldi hepsınede kapıda odeme yaptım
İlkimbebe.com
SimayeceninAnnesi humabebekte çok karşıma çıkıyo instagramda, bikaç parça da ordan alırım belki bide bebelerceyi çok gördüm hatta takip ediyorum. 3-6 aylık oralardan bakarım en azından, mağazadakilerden daha güzel şeyler var internette ☺️
Ebbruc evet ben hiç magazadan almadım gercekten bırde umaybebe var annemde ordan aldı herseyımızı ben almaya korkuyordum baktım annem alıyor bende bu sıtelerı buldum aldım magaza ürünü hiç yok 😅 hepsıde cok ındırımlı outletleri devtopladım hanı ordanda alabılırsın bence aynı urun fıyatı düşük oluyor
SimayeceninAnnesi outlet mi her sayfanın outleti mi var yani anlamadım, ay ben lcwaikiki de outlette çalışıyorum da kış bebesi olacak kışlıkların gelmesini bekliyorum şuan 😂😂
Ebbruc var kuzum ınternet sayfalarında ama kıslık degıller outlet yazıyolar ama dha uygun tek kalan urunlerı koyuyolar bak arastır cok iyi oluyo ben oralardan topladım bedenı olanları 😅😅
SimayeceninAnnesi ayy valla bi bakayım, çok teşekkür ederim canım gece gece beni alışverişe sürüklediğin için 😂😂
okunmusciklet kemeraltında hangi tarafta hangi mağazalar acaba canım? Ben gaziemirdeki outlet mağazasına gitmeyi duşunuyordum ama orda da fiyatlar yukselmiş dediler.
Ebbruc ama cok guzeller 😅😅😅🥰🥰🥰🥰🥰
SimayeceninAnnesi evet aklımı yitiriyorum gördükçe ve inadına tüm bebek giyim sayfalarının reklamı çıkıyo 😂😂🥰🥰
Gny18 konak girişinden girersen ortalara doğru o yol üstünde hiç sağ sola sapmadan 2 3 tane güzel mağaza var canım
Ebbruc bende takip esiyorum cici şeyler paylaşıyolar ama pahalı. Babymallda hastane çıkışlarında indirim vardı bitmediyse bi bakın
winterwitch o kadar çok hastane çıkışımız var ki artık almak istemiyorum 😂 babymall antalyada mağazası var en son baktığımda fiyatları biraz fazla gelmişti ama bi bakarım yine de teşekkürler ☺️
Meresss https://mutluresim.com/
Yüklemeye başla diyosun sonra yüklenince altta bi link çıkıyo kopyalaya tıklıyosun burda mesaj bölümüne yapıştırıyosun ☺️