Fatmayaz bende ondan umut ediyorum simdi iciyorum belki dogunca vicdan yapariz. Dua ediyorum tiksineyim diye
    Fatmayaz içecekseniz nikotini en düşük milimli sigaralar var onlardan içebilirsin koku pek olmuyor eşinde anlamaz 😊 sanırım az kaldı doğuma, doğumdan sonra için eşinizle aranızı bozmaya değmez
      Fatmayaz bende sigara içiyordum bıraktım bebeğimi öğrenince çokta canım çekiyor ağladığım olmuştur ama içmiyorum içmem . 25 haftamıza geldik şu saatten sonrada Rabbimin iznlyle içmem ondan bundan kocanızdan çekindiğiniz için değil bebeğiniz için içmeyin
        Oznr hamilelikte tiksinmediysen zor benim miğde bulantım oldu o yüzden birazda bebeğe bisey olur korkusu içmedim ama artık n miğde bulantısı kaldı nede başka şey son haftalar içesim geliyor ama yok içmicem diyorum yatıyorum 😂 ama dogumum planlı olursa gitmeden içmek istyrm Onuda eşime yakalanmadan ☺️
        • Oznr bunu yanıtladı.
          Muhammedamine hamilelik sürecimde bende içmedim zaten ama dediğim gibi planlı bir dogum olursa gitmeden 1 2 fırtta olsa içmek istyrm ama o an ne olur bilemem tabii.
            Umudum03 herkesin görüşüne saygı duyan yapım var sıkıntı değil herseye benzetebilirsin 😂
            uben sıgarayı bıraktım dıye esımde bıraktı cok sukur sımdı evımız dumansız hava sahası ❤️🙏 evet cok kotu bırsey ama ılk bebegımde ılk dort ay hıc ıcmedım sonrasında gunde sadece bır adet ıcmeme ragmen oglum sureklı hasta olan bır bebektı ve doktorm dogru syle bır tanede olsa sgra ıctınmı dedı evet ıctım dedm sıgra ıcen annelern bebeklerı en ıyı ıhtımalle dıyorum cabuk hastalanan kronık bransıt astımlı cocuklr oluyor otızme kdar yolu varmıs
              Fatmayaz bence de yakalanma 😀 8 aydır bir kere kusmadim bile hic midem bulanmadi. Hareketler baslamadan bisey mioldu acaba diyordum hamile gibi olmadim hic.
                denizefe elbette vardır zararı ama mesela benim annem bende içmemiş aöa ben bronşit olmuşum dogdugumda yani benim cocugumun olması çok Yüksek babamızda astım var insallah bünyesi sağlam olur İnan 1 paket sigarı içen insanlar var bebeklerindeki saglıklı doğdu yani anlamıyorum ben bu işi
                Oznr günde kaç tane içiyosum ki bide bak şey duydum günde 4 yçtaneyi izin veren doktorlar varmış Hasan Akalın var o öyle demiş bir tanıdıga
                • Oznr bunu yanıtladı.
                  benm dktrm gunde en fazla uc demıstı ben ı tane ıcdm ama smdı hc ıcmıyrm
                    Harunnisa ahh ah bn tam 24 hafta içmedim son 4 haftdr içiorum :( gunde 2 yada 3 değişio keşke içmesem ama işte aklıma gelio bşde brz sıkuntlrm var durduramyrum kendimi :(
                      Fatmayaz nie illa doguma gitmeden icmek iatiyorsunuz yani pskolojik olaarak sartlamayin kendinizi belki ogun gelince caniniz istemiycek