Doğuma gitmeden önce sigara içmek
benm dktrm gunde en fazla uc demıstı ben ı tane ıcdm ama smdı hc ıcmıyrm
Harunnisa ahh ah bn tam 24 hafta içmedim son 4 haftdr içiorum :( gunde 2 yada 3 değişio keşke içmesem ama işte aklıma gelio bşde brz sıkuntlrm var durduramyrum kendimi :(
Bende sigara içen biriydim hamileliğimi öğrenir öğrenmez bıraktım. Sağlıkçıyım, hastanede evladı hasta olan o kadar insan varken bile bile sigara içmek şımarıklıktır diye düşünüyorum. elinizi vicdanınıza koyun derim sigara içmeyince ölünmüyor yapabilirsiniz kızlar
- Düzenlendi
doktorun ultrasonunda çıkmaz belki ama vicdan ultrasonunda mutlaka görünür.
Fatmayaz bende çok sigara içen birisiydim. Hamile kalırsam kesinlikle sigarayı bırakmam lazım diye şartladım kendimi eşimde kızıyordu birde İlk haftalarda içtim hep. bulantılarım başladıktan sonra tiksinmeye başladım azalta azalta bıraktım şimdi içmiyorum 6. Aya girdim 3 aydır içmiyorum. senin içtiğin ultrasonda felan anlaşılmaz. Doğuma giderken içmek istiyorum diye niyedir bu ısrar onu anlamadım. 1.2 gün için niye bu stres doğurduktan sonra eve gelince rahat rahat içersin 🙄
GokceGenc aynen canim onceki oglumda hic canim istememisti ama bu hamileligimde yiyesim geliyor resmen birde ustune sıkıntılar var biraz aklima geliyor surekli birde surekli evdeyim ben tek basimayim canim cok sıkılıyor buda daha cok icmeme neden oluypr malesef 😕
Fatmayaz bu soru gerçek mi ya