denizefe elbette vardır zararı ama mesela benim annem bende içmemiş aöa ben bronşit olmuşum dogdugumda yani benim cocugumun olması çok Yüksek babamızda astım var insallah bünyesi sağlam olur İnan 1 paket sigarı içen insanlar var bebeklerindeki saglıklı doğdu yani anlamıyorum ben bu işi
Oznr günde kaç tane içiyosum ki bide bak şey duydum günde 4 yçtaneyi izin veren doktorlar varmış Hasan Akalın var o öyle demiş bir tanıdıga
  • Oznr bunu yanıtladı.
    benm dktrm gunde en fazla uc demıstı ben ı tane ıcdm ama smdı hc ıcmıyrm
      Harunnisa ahh ah bn tam 24 hafta içmedim son 4 haftdr içiorum :( gunde 2 yada 3 değişio keşke içmesem ama işte aklıma gelio bşde brz sıkuntlrm var durduramyrum kendimi :(
        Fatmayaz nie illa doguma gitmeden icmek iatiyorsunuz yani pskolojik olaarak sartlamayin kendinizi belki ogun gelince caniniz istemiycek
          Bende sigara içen biriydim hamileliğimi öğrenir öğrenmez bıraktım. Sağlıkçıyım, hastanede evladı hasta olan o kadar insan varken bile bile sigara içmek şımarıklıktır diye düşünüyorum. elinizi vicdanınıza koyun derim sigara içmeyince ölünmüyor yapabilirsiniz kızlar
            Fatmayaz nede gizli içiyordum ama çocuklarım bıdefasında söyledıler babasına oda bi kaç laf söyledı bı dahada bı şey demedı ama sımdı içmiyorum ama Can'ım çok ıstıyo bazen sıkıntı aldığım zamanlar😉☺️
              Ayseosman ya benşmde Allah sonumu hayır etsin 😂😂 gözümü patlattırcam adama zorla 😂😂
              denizefe me güzel bından sonrada içmezsin ☺️ İnsallah bende başarırım ☺️
                meldan ya insallah 🙏 şartlandırmada değil içersem yani tam Doğum anında adamla kavga dövüş doğuma girmeyeyim diye 😂
                Embiye hamileyken içmedim zaten 1 keresinde birşey olmaz diye 🤔
                Tosbik evet öyle haöile kalmadan önce içiyodum hamile kalınca kendim söyledim bide sucumu söylerim cok fazla içimde tutmam 😂
                  Fatmayaz bende hamile kalmadan önce püfür püfür içerdim hamilelikten snra agzima almadim tikindim. Smdi 30haftaligim yavaştan nikotin istyor cigerlerim sinirlenince özellikle 😀
                    Fatmayaz ilk bebegmde ıcdm yavrm hep hasta oldu bnda o hatayı yapmıyrm esımde brktı ck skur sızde ıcmeyın ınsalah baska seler agıstırın sakız cogneyın
                      Fatmayaz evet var ama bunlar sadece teselli 😀stresle bu sekilde bas edenler icin o. Stres sigaradan zararli. Bende ikisi de var o ayri. 5 i geciyor.
                      doktorun ultrasonunda çıkmaz belki ama vicdan ultrasonunda mutlaka görünür.

Fatmayaz bende çok sigara içen birisiydim. Hamile kalırsam kesinlikle sigarayı bırakmam lazım diye şartladım kendimi eşimde kızıyordu birde İlk haftalarda içtim hep. bulantılarım başladıktan sonra tiksinmeye başladım azalta azalta bıraktım şimdi içmiyorum 6. Aya girdim 3 aydır içmiyorum. senin içtiğin ultrasonda felan anlaşılmaz. Doğuma giderken içmek istiyorum diye niyedir bu ısrar onu anlamadım. 1.2 gün için niye bu stres doğurduktan sonra eve gelince rahat rahat içersin 🙄
                          GokceGenc aynen canim onceki oglumda hic canim istememisti ama bu hamileligimde yiyesim geliyor resmen birde ustune sıkıntılar var biraz aklima geliyor surekli birde surekli evdeyim ben tek basimayim canim cok sıkılıyor buda daha cok icmeme neden oluypr malesef 😕