Doğuma gitmeden önce sigara içmek
Muhammedamine Yani sormadımda sadece duydum ben bu benim duyduğum doğru mu değil mi merak ettim
Fatmayaz bende sigara içiyordum bıraktım bebeğimi öğrenince çokta canım çekiyor ağladığım olmuştur ama içmiyorum içmem . 25 haftamıza geldik şu saatten sonrada Rabbimin iznlyle içmem ondan bundan kocanızdan çekindiğiniz için değil bebeğiniz için içmeyin
Oznr hamilelikte tiksinmediysen zor benim miğde bulantım oldu o yüzden birazda bebeğe bisey olur korkusu içmedim ama artık n miğde bulantısı kaldı nede başka şey son haftalar içesim geliyor ama yok içmicem diyorum yatıyorum 😂 ama dogumum planlı olursa gitmeden içmek istyrm Onuda eşime yakalanmadan ☺️
Fatmayaz bilememki ic de diyemem icmede diyemem senin kararin
Muhammedamine hamilelik sürecimde bende içmedim zaten ama dediğim gibi planlı bir dogum olursa gitmeden 1 2 fırtta olsa içmek istyrm ama o an ne olur bilemem tabii.
uben sıgarayı bıraktım dıye esımde bıraktı cok sukur sımdı evımız dumansız hava sahası ❤️🙏 evet cok kotu bırsey ama ılk bebegımde ılk dort ay hıc ıcmedım sonrasında gunde sadece bır adet ıcmeme ragmen oglum sureklı hasta olan bır bebektı ve doktorm dogru syle bır tanede olsa sgra ıctınmı dedı evet ıctım dedm sıgra ıcen annelern bebeklerı en ıyı ıhtımalle dıyorum cabuk hastalanan kronık bransıt astımlı cocuklr oluyor otızme kdar yolu varmıs
benm dktrm gunde en fazla uc demıstı ben ı tane ıcdm ama smdı hc ıcmıyrm
Harunnisa ahh ah bn tam 24 hafta içmedim son 4 haftdr içiorum :( gunde 2 yada 3 değişio keşke içmesem ama işte aklıma gelio bşde brz sıkuntlrm var durduramyrum kendimi :(