Doğuma gitmeden önce sigara içmek
- Düzenlendi
doktorun ultrasonunda çıkmaz belki ama vicdan ultrasonunda mutlaka görünür.
Fatmayaz bende çok sigara içen birisiydim. Hamile kalırsam kesinlikle sigarayı bırakmam lazım diye şartladım kendimi eşimde kızıyordu birde İlk haftalarda içtim hep. bulantılarım başladıktan sonra tiksinmeye başladım azalta azalta bıraktım şimdi içmiyorum 6. Aya girdim 3 aydır içmiyorum. senin içtiğin ultrasonda felan anlaşılmaz. Doğuma giderken içmek istiyorum diye niyedir bu ısrar onu anlamadım. 1.2 gün için niye bu stres doğurduktan sonra eve gelince rahat rahat içersin 🙄
GokceGenc aynen canim onceki oglumda hic canim istememisti ama bu hamileligimde yiyesim geliyor resmen birde ustune sıkıntılar var biraz aklima geliyor surekli birde surekli evdeyim ben tek basimayim canim cok sıkılıyor buda daha cok icmeme neden oluypr malesef 😕
Fatmayaz bu soru gerçek mi ya
MeltemKocamer şaka 🙃
Janset2105 Doğumdan sonra herkes bende olacagı için içemem ya ne bileyim ısrar değildi heyecan bastırma gibi içime çekmem zaten ağız nefsim gitsin 😔
arastiran_anne lütfen herkes vicdanını kendine saklasın.
Harunnisa evde olunca kimsede yoksa ole oluo cnm :( bnm h.sonu daha fazla oluo ama frenliyorum kendimi 29. Haftamdym az kaldı diorum surekli cunku vicdan yapıorum :(
- Düzenlendi
Fatmayaz o zaman buraya yazıp görüş istemeyin oturun sigaranızı için.
ayrıca “ultrasyon” değil “ultrason” olacak doğrusu
ayrıca “ultrasyon” değil “ultrason” olacak doğrusu
arastiran_anne ben vicdanım sızlıyor demedim ne yapmalıyım demedim. Her neyse yazdığımı inceleyerek yazmıyorum. Türkçe sınavında değilim. Ve ayrıca tartışmak istemiyorum. İyi geceler
Tosbik benim eşimin işi evde depomuz var asagıda evim altında çalışıyor o varken kesinlikle cesaret etmem aniden eve geliyor. Kışın spora gittiğinde 1 tane içebiliyordum. Bende çok stres yaşadım eşimle birlikteyken. O yokken içmezdim nefret ederdim. Onunla sevgili ilken sıkıntılar yaşadık Üniversite arkdsım iç Birtane iç birtane bir baktım alıştım. Kimseyede anlatmadım derdimi üzüntümü içimde yaşadım kimseyi üzmemek için. Bende kendimi zehirledim onu içince saçma bir şekilde sakinliyordum.