Galiba gebelikte tuzlu beslenmeyi fazla kaçırınca oluyormuş öyle bişi duymuştum. Tabi siz doktorunuza bahsedin.
Gebelikte kalp çarpıntısı
Zeynepneva tisikkilerrrr☺ bakalım haftaya gideceğim zatten inşallah ölmem o zamana kadar. Ruhum bedenimi terk edecek sandım yahuu🤣
HurremSultan hgb, hct, ferritinin normal mi. Demir eksikliğinden de olabilir için ilacınızı 😄
Nnanaa dün gece kocaman bir tabak çekirdek yedim🤣
Vera09 herseyim normaldi gxhxxyf ama şimdi eksilmiş olabilir☺ en iyi ilacımı icmek🤣😎
HurremSultan suçluyu bulduk 🤪
Nnanaa ahaha ama napalim canım yemek de mi yemeyelim🤣
HurremSultan banada oluyo bebek ayaklariyla mide tarafina vurunca ozellikle.bi de kotu bisey olacak mi diye korkuyorum bazen o zamanlarda oluyor
Ozlemyeni benim bebe daha öyle şeyler yapmiyordur ya yolu yarilamadik bile henüz 🥲 ama kötü birsey de olmadı. Yerden meyve alıyordum
HurremSultan anladim doktora gidince bi soyleyin isterseniz
Ozlemyeni haftaya gidicem inşallah başına gelen varmi diye merak ettim.
HurremSultan önce b12yi içerek unutmanı engelle sonra diğerlerine devam🤭
- Düzenlendi
Deletedmom727272 evet ya yakında adjmj unutucam🤣
HurremSultan Benim bir keresinde 1 bucuk saate yakın sürmüştü 🥲 Ölüyorum sanmıştım 🤦🏻♀️ Sonra ayaklarımı yukarı kaldırarak uzanıp, başka şeylerle ilgilenince geçtiğini fark ettim. 1 ay sonrasında da doktora gittim kalp usg si çekildi, ekg bakıldı çok şükür bir sıkıntı çıkmamıştı 😌 Gebeliğe bağlı çarpıntı demişti doktor da
hepoyleolurzaten benim o kadara uzun sürse ambulans itfaiye falan arardım herlade 😁🤣🤣 nasil bekledin 1 Ay anaamm
HurremSultan Kız düşünmedim değil zaten cidden çok kötü hissettim dedim herhalde öleceğim 🤦🏻♀️
Şehir hastanesine gittik onun için randevu bekledim 🤣
Gerçi o 1 ay içerisinde çok nadir oldu olanlarda 2 3 dk en fazla yarım saat sürdü geçti 😂 1 bucuk saat o çarpıntıyı yaşayınca tabii, diğerleri vız geldi ahahahha
hepoyleolurzaten çok korkunç degilmi. Biyle kalbim sanki ağzımdan dışarı çıkacaktı.xhyxxuf elimi üstüne koyup dudurmaya çalıştım🤣 ama durmadı xjxuxch Ama sen o kadar saatten sonra hala yaşıyorsan bende yasarim ya no problem🤣🤣
HurremSultan Yok yok korkulacak bir şey değilmiş işte doktor bana kan akışı arttığı için ritm bozuklukları, çarpıntı olabilir demişti 🥲 doğumdan sonra geçti zaten son haftalarda da yaşamamıştım