• Gebelik
  • Gebelikte kalp çarpıntısı

Galiba gebelikte tuzlu beslenmeyi fazla kaçırınca oluyormuş öyle bişi duymuştum. Tabi siz doktorunuza bahsedin.

Zeynepneva tisikkilerrrr☺ bakalım haftaya gideceğim zatten inşallah ölmem o zamana kadar. Ruhum bedenimi terk edecek sandım yahuu🤣

Ozge, başlığı Gebelikte kalp çarpıntısı olarak değiştirdi.

HurremSultan Benim bir keresinde 1 bucuk saate yakın sürmüştü 🥲 Ölüyorum sanmıştım 🤦🏻‍♀️ Sonra ayaklarımı yukarı kaldırarak uzanıp, başka şeylerle ilgilenince geçtiğini fark ettim. 1 ay sonrasında da doktora gittim kalp usg si çekildi, ekg bakıldı çok şükür bir sıkıntı çıkmamıştı 😌 Gebeliğe bağlı çarpıntı demişti doktor da

HurremSultan Kız düşünmedim değil zaten cidden çok kötü hissettim dedim herhalde öleceğim 🤦🏻‍♀️
      Şehir hastanesine gittik onun için randevu bekledim 🤣
      Gerçi o 1 ay içerisinde çok nadir oldu olanlarda 2 3 dk en fazla yarım saat sürdü geçti 😂 1 bucuk saat o çarpıntıyı yaşayınca tabii, diğerleri vız geldi ahahahha

hepoyleolurzaten çok korkunç degilmi. Biyle kalbim sanki ağzımdan dışarı çıkacaktı.xhyxxuf elimi üstüne koyup dudurmaya çalıştım🤣 ama durmadı xjxuxch Ama sen o kadar saatten sonra hala yaşıyorsan bende yasarim ya no problem🤣🤣

HurremSultan Yok yok korkulacak bir şey değilmiş işte doktor bana kan akışı arttığı için ritm bozuklukları, çarpıntı olabilir demişti 🥲 doğumdan sonra geçti zaten son haftalarda da yaşamamıştım