• Gebelik
  • Gebelikte kalp çarpıntısı

HurremSultan 🤭 kalbin hızlı atması normalde 72 civarı olur dediğim gibi hamilelikte bazen oluyor ama önemli olan sık sık mi oluyor eğer sürekli olan bir durumsa doktorun seni kardiyoloji ye yonlendirir canım.

Galiba gebelikte tuzlu beslenmeyi fazla kaçırınca oluyormuş öyle bişi duymuştum. Tabi siz doktorunuza bahsedin.

Zeynepneva tisikkilerrrr☺ bakalım haftaya gideceğim zatten inşallah ölmem o zamana kadar. Ruhum bedenimi terk edecek sandım yahuu🤣

Ozge, başlığı Gebelikte kalp çarpıntısı olarak değiştirdi.

HurremSultan Benim bir keresinde 1 bucuk saate yakın sürmüştü 🥲 Ölüyorum sanmıştım 🤦🏻‍♀️ Sonra ayaklarımı yukarı kaldırarak uzanıp, başka şeylerle ilgilenince geçtiğini fark ettim. 1 ay sonrasında da doktora gittim kalp usg si çekildi, ekg bakıldı çok şükür bir sıkıntı çıkmamıştı 😌 Gebeliğe bağlı çarpıntı demişti doktor da

HurremSultan Kız düşünmedim değil zaten cidden çok kötü hissettim dedim herhalde öleceğim 🤦🏻‍♀️
        Şehir hastanesine gittik onun için randevu bekledim 🤣
        Gerçi o 1 ay içerisinde çok nadir oldu olanlarda 2 3 dk en fazla yarım saat sürdü geçti 😂 1 bucuk saat o çarpıntıyı yaşayınca tabii, diğerleri vız geldi ahahahha

hepoyleolurzaten çok korkunç degilmi. Biyle kalbim sanki ağzımdan dışarı çıkacaktı.xhyxxuf elimi üstüne koyup dudurmaya çalıştım🤣 ama durmadı xjxuxch Ama sen o kadar saatten sonra hala yaşıyorsan bende yasarim ya no problem🤣🤣