• Gebelik
  • Gebelikte kalp çarpıntısı

HurremSultan Benim bir keresinde 1 bucuk saate yakın sürmüştü 🥲 Ölüyorum sanmıştım 🤦🏻‍♀️ Sonra ayaklarımı yukarı kaldırarak uzanıp, başka şeylerle ilgilenince geçtiğini fark ettim. 1 ay sonrasında da doktora gittim kalp usg si çekildi, ekg bakıldı çok şükür bir sıkıntı çıkmamıştı 😌 Gebeliğe bağlı çarpıntı demişti doktor da

HurremSultan Kız düşünmedim değil zaten cidden çok kötü hissettim dedim herhalde öleceğim 🤦🏻‍♀️
    Şehir hastanesine gittik onun için randevu bekledim 🤣
    Gerçi o 1 ay içerisinde çok nadir oldu olanlarda 2 3 dk en fazla yarım saat sürdü geçti 😂 1 bucuk saat o çarpıntıyı yaşayınca tabii, diğerleri vız geldi ahahahha

hepoyleolurzaten çok korkunç degilmi. Biyle kalbim sanki ağzımdan dışarı çıkacaktı.xhyxxuf elimi üstüne koyup dudurmaya çalıştım🤣 ama durmadı xjxuxch Ama sen o kadar saatten sonra hala yaşıyorsan bende yasarim ya no problem🤣🤣

HurremSultan Yok yok korkulacak bir şey değilmiş işte doktor bana kan akışı arttığı için ritm bozuklukları, çarpıntı olabilir demişti 🥲 doğumdan sonra geçti zaten son haftalarda da yaşamamıştım

HurremSultan hamileliğim başında çok oluyordu 2 kere kalp doktornada gittim hatta bir sıkıntı yok dediler şimdi 36 haftalığım geri başladı uykuya dalarken bile problem yaşıyorum biraz kansızlığım var havalar sıcak hamilelik vs derken doktor normal oldğnu söylüyor 🥹

Zeynepppdyg ben doktora sordum ilk gebeligimde normal.dedi.bu sefer biraz şiddetli du dediğim gibi. O yuzden korktum. Ama siz doktora da gitmişsiniz.yine sıkıntı yok o zmana🌸

HurremSultan bende 18+3 kalbim agzımdan çıkacak gibi oluyor oturduğum yerden kalkınca baş dönmesi dahada artıyor genelde sabah kahvaltıdan sonra oluyor bende

HurremSultan demir ilacı en önemli şeylerden biri hamilelikte . Unuruyorsan alarm kur

Nznks bende yemek yememiistim. Kızım hastaydı onu doktora götürdük. Gelince meyve yedim. Pazardan dikkatimi yerden alayım dedim. Gözlerim karardı işte bir anda. Hemen eşimin yanına gittim. Dedim bana biseyler oluyor😅

HurremSultan ben var ya hamileliğin neredeyse 5-6 ayı çektim o çarpıntıyı geceleri nefesim kesilerek ağlayarak uyandım o derece uzandığım yerde sanki koşmuşum gibi çarpıyordu ama geçti çok şükür bir sorun olmadı kendi doktorum da kontrol etti kan tahlilleri şeker tansiyon vs bakıldı kardiyoloji ye de gittim bir şey çıkmadı

HurremSultan ay geçen gün sahilde de oldu belediyenin saglık ekibi hemen geldi tansiyon şeker hep düşmüş kalbim çıkıcak ama, karnımda toktu aslında