• Gebelik
  • Gebelikte kalp çarpıntısı

İlk gebeligimde qra qra kalp çarpıntısı oluyordu. Bu bebegimde de oluyordu ama çok kısa süreli. Bugün biranda öyle bir çarpıntı tuttu ki dedim kalbim boğazımdan çıkacak galiba. Çok kötü oldum ve çok uzun sürdü 😶 sanırım 5 dakika kadar. Haftaya randevum var zaten doktoruma sorucam ama. Sizinde bu kadar uzun sürüyor mu yahu🤔🥴

Huriye1996 normal olduğunu bende biliyorum canım. Çok uzun sürdü. Yani aşırı şiddetliydi korktum biraz🥴

HurremSultan benim de oluyor doktoruma da söyledim olabilir dedi. Kansızlıktan oluyor biraz da tahlil versinizmi hiç? Tansiyonunuz nasıl

HurremSultan 🤭 kalbin hızlı atması normalde 72 civarı olur dediğim gibi hamilelikte bazen oluyor ama önemli olan sık sık mi oluyor eğer sürekli olan bir durumsa doktorun seni kardiyoloji ye yonlendirir canım.

Galiba gebelikte tuzlu beslenmeyi fazla kaçırınca oluyormuş öyle bişi duymuştum. Tabi siz doktorunuza bahsedin.

Zeynepneva tisikkilerrrr☺ bakalım haftaya gideceğim zatten inşallah ölmem o zamana kadar. Ruhum bedenimi terk edecek sandım yahuu🤣

Ozge, başlığı Gebelikte kalp çarpıntısı olarak değiştirdi.