Zeynepneva HurremSultan taşikardi sanırım 🤔 hamilelikte bazen oluyor doktorunuza söylerseniz takip eder durumu
Zeynepneva HurremSultan 🤭 kalbin hızlı atması normalde 72 civarı olur dediğim gibi hamilelikte bazen oluyor ama önemli olan sık sık mi oluyor eğer sürekli olan bir durumsa doktorun seni kardiyoloji ye yonlendirir canım.
Vera09 HurremSultan benim de oluyor doktoruma da söyledim olabilir dedi. Kansızlıktan oluyor biraz da tahlil versinizmi hiç? Tansiyonunuz nasıl
HurremSultan Vera09 18. Haftadayim canım. Tahlil verdim demir ilacı başladılar ama içmeyi unutuyorum. Sanirim b12 de eksik😁
Nznks HurremSultan bende 18+3 kalbim agzımdan çıkacak gibi oluyor oturduğum yerden kalkınca baş dönmesi dahada artıyor genelde sabah kahvaltıdan sonra oluyor bende
HurremSultan Zeynepneva tisikkilerrrr☺ bakalım haftaya gideceğim zatten inşallah ölmem o zamana kadar. Ruhum bedenimi terk edecek sandım yahuu🤣
Nnanaa Galiba gebelikte tuzlu beslenmeyi fazla kaçırınca oluyormuş öyle bişi duymuştum. Tabi siz doktorunuza bahsedin.
Ozlemyeni HurremSultan banada oluyo bebek ayaklariyla mide tarafina vurunca ozellikle.bi de kotu bisey olacak mi diye korkuyorum bazen o zamanlarda oluyor
HurremSultan Ozlemyeni benim bebe daha öyle şeyler yapmiyordur ya yolu yarilamadik bile henüz 🥲 ama kötü birsey de olmadı. Yerden meyve alıyordum