• Gebelik
  • Hamilelik Serüvenindeki Pişmanlıklarınız ☺️

heavenplease ben ikinci çizgi çıkmaz diye düşündüğümden benim de videom yok ama eşimi videoya almıştım. Ben de ne tepki verdiğimi merak ediyorum aslında. Onun dışında yaptıklarımdan asla pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda.😂

heavenplease kimseye naz yapmadım asermedim bu yüzden ara ara pişman oluyorum ama sonra düşünüyorum nazi kime yapacağım eşime de kıyamıyorum 😄😄😄

heavenplease ben testi yaptım tek cıktı çöpe attim aradan geçti lavaboya girdim tekrar bakma isteği geldi bi baktim çift çizgi şok olmuştum 😅😅 son 19 kaldı Rabbim hayırla kavuştursun sağlıkla inşallah

Elifderin34
Bnde ilk iki yıl öyleydim, nasıl geçti onca zamn nasildi evlilik hiç bilmiyorum bile sanki evliliğim kaynnlarda geçmiş gibi, o kadar hizmetçi gibi çalıştığım da cabası . Şimdi hamileyim çok sık gitmiyorm kalabalıklae ayıp gözüyle bakıyorlar bulantım da çöktü kurtuldm öyle . İnşallah çocuk doğunca da bahanemiz olur gitmeyiz, en azından bir hafta kalma olayı olmaz ..

Bende çift çizgiyi gördüğümde eşime güzel bir sürprizle söylemeyi çok isterdim . Aniden oldu ikimiz birlikte öğrendik ..tabi inanamadik flan 😅

Mine44 ben de bahanem olur hamilelik diye bir an önce hamile kaldım ama çaresi olmadı daha çok aramaya çağırmaya başladılar artık aradıklarında reddedicem gitmicem yıprandım her gün çağırılmaz cidden

heavenplease ben hiç kendimi anne gibi hissetmiyorum 36haftalık olduk. ne zaman gelecek bu his. Eşim en basından baba oldu sürekli bebekle konusuyor ben daha bi kere seslenmedim oğluma. İçimden gelmiyor var mı bu durumu yasayan. Bende mi bi sorun var?

heavenplease bnm idrar testi kiti bozuk çıkmıştı bnde dayanamayıp kan testi yaptırmıştım keşke idrar testi yapsaydım bidaha resim çekerdim dedim kendi kendime

ikimizin de tepkisini ne video ya çektik ne bir şey oysa ne hayeller kuruyordum böyle yaparım şöyle yaparım diye ama çok aniden oldu yılbaşı için hazırlanıyorduk test yapasim geldi bir anda hemen çift çizgi oldu ağlayarak eşime koştum çok şaşırdık soluğu hastanede aldık saat tam 12:00 kan verdim ve saat tam 01:00 öğrendim ki hamileyim ..

Keşkem çok yok ama doğumumu etkileyen bir keşkem var.sancılar acılı değilken açılmam az diye sezeryana dönelim demiştim.dayanabilirdim aslında. Şimdi üçe hamileyim.

Melos90 ben ilk üç ay hiç bişey yiyemedim, şimdi de ihtiyacım olduğu kadar yiyorum ama yine de 27+3te +15 ilginç şekilde

heavenplease benim kocanın videosu her an her dakka çekebiliriz ad.karnimi sevip bana bakıp bakıp ben yeniden mi baba olcam diye gözleri doluyor adamı birde doğum anında hastamede beklerken izlemek lazım 4cu kez baba olcak bu arada heyecandan oldu olecek adam

heavenplease benim bı pişmanlığım yok ama test anını iyi hatırlıyorumm ben normal gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı bı tanede çok hafif pembe yani silik çıktı herkes dedi işte hamile değilsin falan ama ben biliyordum hamile olduğumu çünkü planlı bı gebelikti☺️☺️ neyse hastneye gittik kan verdik sonuç çıktı bu arada evde daha önceden de 1-2 Tane yapmış negatif sonuç almıştım o yüzden üzülürüm negatif çıkarsa diye çok korkuyordum eşim soramadi doktora işte gebelik varmı yok mu diye o oturdu ben hemşireye sordum gidip oda koridorda izliyor bizi neyse hemşire gebelik var ama değer düşük bı kadın doğuma gidin dedi o an sanki boyleeeeee ağır çekimde yaşıyormusuz gibi hissettim ama eşimin yanına gidiyorum ayaklarım gitmiyor sanki kalbim yerinden çıkacak gibi titriyorum ellerim terliyor gözlerim doldu falan çok değişikti hastaneden çıktık yağmur başladı bu arada taksi bekliyoruz bende grip olmuşum zaten salya sümük 😄 eşime söyledim sarılıyoruz gülüyoruz hastanenin önünde benim ailem uzakta eşimin ailesiyle de konuşmuyoruz yani sevincimizi paylascak kimse olmamasının üzüntüsunu yaşıyoruz birde ama çok değişikti uzun oldu biraz hakkınızı helal edin ❤️☺️