• Gebelik
  • Hamilelik Serüvenindeki Pişmanlıklarınız ☺️

İyi geceler sevgili anne ve adayları. Ben ara ara düşünüyorum kendimle ilgili ah ben bunu niye yapmadım diye.

Hamile olduğumu düşündüğüm zaman yani adetim 3 gün gecikince test yaptım. Keşke diyorum o testi yaparken video çekseydim yani yaparken derken sonucu beklerken, ilk gördüğüm anda vs.
Tepkimi, yüz ifademi hatırlamaya çalışıyorum gözümün önüne gelmiyor. Keşke ilk öğrendiğim anın kaydı olsaydı, eşime söylerken çektim çünkü. Onunki var benimki yok.

Sizlerin var mı ahları, keşkeleri. İnşallah yoktur herkes mutludur ☺️😂🌸

heavenplease keşke Doğum da fotoğrafçı tutsaydım Doğum anını kızım doğduğun da ten TEMA’sı yaptılar ikimizde çıplaktık ve sımsıkı sarılmıştım ona 🥰o anı resimlenmesini çok isterdim

heavenplease hamile kalınca kayınvalidemgil daha az arar diye düşündüm hemen çocuk olsun istedim keşke biraz daha erteleseydim çocuk işini sonuç hamileyim diye evde durmamı isterler diye düşündüm aksine daha çok aramaya başladılar yanlış anlaşılmasın aramalarından yana sıkıntım yokta her gün kahvaltı akşam yemeği her gün çağırıyorlar evde şortumu askılımı çekip rahat bir gün geçirmek istiyorum sadece ben sanki evlenmemişim de kayınvalidemin evine yaşamaya gitmişim gibi hissediyorum bu durum beni yıpratıyor haliyle :)