EmineDefneGokce
Kendimi gördüm bu yorumda :)
Hamilelik Serüvenindeki Pişmanlıklarınız ☺️
heavenplease aynen 1. Tecrübesizlik 2.ye bilmişlik 🤗
Elifderin34
Aslında bı yandan iyi, bir süre sonra insan yemek yapmak istemiyor hep hazır önüne gelsin istiyor. Ben biara kaynanam hiç çağırmıyo diye şüphelenmstm neden diye 😅 canın istediği zamn git istemediği zmanda rahatsızm biraz faln de , ararsa da eşin açsın uyuyo flan desin 😅 yalan günah ama başka çare bırakmıyorlar
merweeilbey1 nasip canım çok şükür Allah’a 🥰
heavenplease keşke hamileliğimi kayınvalidemi kafama takıp sinirli bir şekilde gecirmeseydim diyorum
Mine44 evet hazır yemek açısından iyi ama evleneli iki sene oldu evimde yemek çok çok az yaptım yani insan da evinde kurulu düzeni olsun istiyor sürekli orda burda yemek sıkıyor cidden artık gtmicem dün ilk bir aradılar gelmem dedim ikinciye tekrar arıyorlar yani bu kadar ısrara gerek yok gelmek istemiyorum demek ki
heavenplease keşke çok yemeseydimm 😔
sacmalamakizim bende hamilelikte 20kilo aldım sadece beş kilo verebilirim ve şu an göbek tavan yapmış durumda😔
heavenplease aynen süpriz oldu ve çok zamansız oldu ondan mı dersin
Şuan 29. Haftamızdayız bundan 2 hafta önce kanamam oldu , ondan önceki hafta kuzenimin düğünü vardı halaya Bile girdim zıplaya zıplaya roman havaları oynadım hiç oturmadım nerdeyse doktorum bundan dolayı olabileceğini söyledi sonuç şimdi doğuma kadar yatış pişmanlığım tek bu oldu ve doğum sonuna kadarda bu olucak sanırım keşke hoplayıp zıplamasaydım şimdi eve tıkıldım ve hiç bi iş yapamıyorumm 😢
Elifderin34
Ayenn öyle orası valla düzen yok , evine alışma süreci uzuyo , evindeki rahatlık hiçbir yer de yok . Bir iki nazik dille hayır dersen bnce onlar da anlarlar. İşte ben yemeğimi yaptım , bugün dışarda yicez , yada bir iki de eşin hayır derse tammdr bu iş anlarlar . Yani umarım 😅 benm tek korkum çocuk doğduktan sonra çağırmamalari veya hergun bizde olmamaları uğraşamam valla ,😅 eşime de söylüyorum açıkça ben napayım nasıl gelme diyeyim diyo . Gelip de edebiyle otursalae neyse , herşeye bir laf, bir kulp , bir eleştiri canımı sıkıyolar
Elifderin34
Yakın mı eviniz kaynnlara. Bnmki arabayla 5 dk
Baharow ruhen hazır olmadığınız İçin Böyle düşünüyor olabilirsiniz. Bence artık biraz hazırlanmaya başlayın, sonra pişman olursunuz niye böyle düşündüm diye. Çünkü dünyanın en en en güzel şeyi o ilk buluşma anı ♥️
Rnaslh ay kötü olmuş ya, geçmiş olsun 🌸
heavenplease sorma çok kötü oldu hemde saolasın 🙏🏻🌸
Mine44 yakın Maalesef yürüyerek 10 dk :)
heavenplease dişçiye gitseydim keşke. Bir sıkıntım yok ama diş taşı temizliği vs yaptırsaydım iyiydi dedim hep. Pamdemide kaç kere randevum iptal oldu gidemedim :(
heavenplease ben de testi eşimin yanında yaptım gevenin 12sin de aynı anda öğrendik tabi keşke diyoeum o yokken yapsaydım da sürpriz olsaydı
Bi de 3 haftalıkken eşimin doğum günüydü ama planlamamıştık o ay keşke test yapıp doğum gününde hediye olarak verseydim diyorum pişmanım o konuda