• Gebelik
  • Hamilelik Serüvenindeki Pişmanlıklarınız ☺️

heavenplease bende eşimi iyi çektim ama kendimde yok yani tepkisiz tepkisiz kalıyorum ben biraz odunum galiba evlenme teklifinde de aglayamamistim 🤣🙊

heavenplease çok güzel bir hamilelik geçirmiştim keşke güzel bir yerde dış çekim yaptırsaydım hatıra kalsaydı hep kendi çektiğim fotoğraflarım var hamileliğime ait düzgün bir fotoğrafım yok🥺🥰

Melos90 33+4 hafta dayim bende 5 kilo aldım böyle kiloları duyunca kendimden biraz şüphe ediyorum Allah a şükür bebişim sağlıklı ve normaline göre ilerde bile diyor doktorumuz

Aysekalkan yaaaa ben doğumdayken eşimi çekmiş kayınvalidem. Kamerayı agzına kadar sokmuş her anını çekmiş. Sonra bi bakmışlar kayıtta değil agagshshshs

gizgizz ben hamile olduğumu öğrendikten sonra tatile gittik. Ve ben havuza atlıyorum defalarca. 4 kişi yan yana dizilip sırayla havuza atlayıp ağır çekimde video çekiyorduk defalarca atladım merdivenden çıkmadım kenardan çıktım hep falan. İyi cesaret etmişim🙈😂 bi daha yapmam herhalde öyle.

Deletedmom_7 benim belimde agri vardi ama ihmal edip gitmedim hamilede kalinca felcli gibi oldum resmen esime de diyorum dogumdan hemen sonra belime gidecem diye insallah gecer

EmineDefneGokce aaayyy bende aynı korunurken hamile kaldım bebeğim 6 aylıktı ben tekrar hamile kaldım sezeryan olduğum için çok üzülmüştüm stres yapmıştım şuan doğuma 40 gün kaldı çok heyecanlıyız nasip böyleymiş

OksijenliSu ben ilk hamile olduğum da nazar değmesin kayınvalidemle aram çok iyi ama hep annemle aramdaki yaş farkından dolayı insallah ilerde kayınvalidemle aramdaki yaş farkı çok olmaz diye kayınvalidem bir gün aradı kızım dedi canın bisey cekmiyorsa bile cekiyor de bir yerin ağrımasa bile agriyor de böyle zamanlar hep gelmiyor ama Erberk söyleme benim söylediğimi bilmesin dedi ben zamanında yapmadım istemedim keşke kaldı içimde vs zaten eşimde öyle biri değil ne istersem istemeden yapan biri Allah razı olsun hiç Naz yapmadım ama 30 haftalığı geçtik
      bizde

Elifderin34 sizi çok iyi anlıyorum insan rahat etmek istiyor benmde ilk hamileliğimde öyle oldu kanama düşük tehlikesi vs derken 9 ay yattım nerdeyse onlar bana geliyordu yemek vs yapmaya ama canım bşy çekse isteyemiyordum çekiniyordum pek uğraşmayı sevmez ne kolaysa onu yapar hep her gün aynı seyi yiyebilir ler sıkılmadan ben öyle degilim keske o zamnlar yanlız olsaydım kafama göre takılsaydım keske canım ne çekse yapıp yeseydim kendimce oyalansaydım evde ama bnde yanlız kalamadım şimdi oğlumla yanlız kaldım ama tam onlara ihtiyacım varken kimse uğramıyor hem oğluma hem kendime hem eve bakmak zorundayım çok zorlanıyorum

Acemi92 allah yardımcınız olsun zor ama ben de tam tersi biraz oğlumla kocamla baş başa kalmak istiyorum 2 sene oldu evimde doğru düzgün yemek yapamıyorum her gün yemeğe çağırıyorlar her günde gel denmez ki bu insanlar evlenmiş evinde dursun eşiyle dursun diye düşünmeleri lazım

heavenplease şuan ki rahatlığım (20 hafta) başlarda da olabilseydi çok mümkün değildi ama biraz daha kendime sürece bırakabilirdim.

cansbade öyle demeyin ben hamileliğimin 26 haftasında erken doğuma aldılar 3 ay küvezde kalacak inşallah sağlıklı olur tüm bebişler