Her ayın göbüş fotoğrafını çekmek isterdim. 2 gün sonra 6 ay olacak. Birde karpuzun ölçüsünü kaçırmasaydım keşke. Yüzde bilmem kaçı su diye aşırı yedim şekerini unuttum.😋
Hamilelik Serüvenindeki Pişmanlıklarınız ☺️
heavenplease malesef öyle bende dogumda çektirmedim diyede cok pişmanım ama zaman geriye gelmiyor
incircekirdegi93 ben 3 ayın sonunda hamilelikten önceki kilomun altına düştüm. Diyet yapmadım ama doğumdan itibaren maydonoz ve dereotu suyu içtim doktorum tavsiyesi ile. Ödem atıcı ve süt yapıcı olarak. Elimin altında su vardı hep blenderdan geçirdim otları. Posasını yedim suyunu içtim. Çok faydasını gördüm. Sezaryen oldum ve karın falan yok kalmadı öyle bişey. Sonrasında da beslenmeme dikkat ettim, şekerli şeyler hamur işleri yemedim. Bol bol yeşil sebze bulgur pilavı et yemekleri yedim. Kendi kendine gitti valla.
Dereotu ve maydonozu unutmayın ama çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim ben de.
Feyza-nur bi dahakine artık nasipse diyelim ☺️
heavenplease
İlk 6 ay işteydim tabi o zamanlar hamileliği hissetmiyordum bile doktorum sürekli çok yorma kendini diyordu ama ben iyi hissediyorum sorun yok filan diyordum. Şimdi 29 haftalığız sürekli kasılmam oluyor keşke kendimi o kadar yormasaydım, mümkün olduğunca dinlenseydim🥲
heavenplease şimdi izler izler gilerdik🤣🤣
OksijenliSu eşiniz demiyor mu ilki böyle değildi ne oldu sana diye 😂
annesinin_alparslani karpuz da iyi gidiyor ama soğuk soğuk…
heavenplease öyle tabii
heavenplease sağlıklı beslenemiyorum. Daha önce sağlıklı beslenip kilo vermiştim. Bu konuda kendime kızıyorum.
Misssitare bilemiyor insan ama dinlenseydiniz de yine de aynı olacaktı. Uyku gibi, depolanmıyor keşke depolasak lazım olunca oradan kullanıp dinlenirdik, uyurduk.
Ha bu arada ben 16 aylık oğlum var, uykusuz hiç kalmadım 😂🙈
heavenplease hamile kalabildikte pişmanlığımız kaldıı 😏 hiç bi şeyden pişman olmcam yeter ki olıyım ya :((
heavenplease
Hamileyken hiç fotoğrafım yok bunun için çok pişmanım.
Nurercan aralıklı oruç iyi gelebilir. Bi araştırın isterseniz.
cansbade Allah hayırlı bir evlat nasip eylesin size en kısa zamanda inşallah 🌸
heavenplease insallah 🙏
Smyye1B hiç mi 🥲
heavenplease amin çok tesekkür ederim 💚
Elifderin34 ah her kadının derdi. Giyinip kuşanıp çıkmak zorunda olmasak biz de büyük aileyle zaman geçirmeyi severiz de sıcak soyunup dökünüp evimizde rahat etmek daha çok istiyoruz. .. dediğin gibi evlenmemiş de evcilik oyunu gelin olmaca oynuyormuşuz gibi hissettiriyor..
heavenplease ben 6 haftalık gebeyim 1 aydır sürekli çarpıntı baş dönmesi oluyor. Aman dr diyorlar kayınvalidemler hemen diyom “şu kıyafetleri çıkarıp rahat bi uyusam geçiyor dinlenmem gerek” eski ısrar zorlama baskılar şimdiden azalmaya başladı elhamdülillah.
esra6338 iyi bari halden anlıyorlarmış.