• Gebelik
  • Hamilelik Serüvenindeki Pişmanlıklarınız ☺️

heavenplease bnm idrar testi kiti bozuk çıkmıştı bnde dayanamayıp kan testi yaptırmıştım keşke idrar testi yapsaydım bidaha resim çekerdim dedim kendi kendime

ikimizin de tepkisini ne video ya çektik ne bir şey oysa ne hayeller kuruyordum böyle yaparım şöyle yaparım diye ama çok aniden oldu yılbaşı için hazırlanıyorduk test yapasim geldi bir anda hemen çift çizgi oldu ağlayarak eşime koştum çok şaşırdık soluğu hastanede aldık saat tam 12:00 kan verdim ve saat tam 01:00 öğrendim ki hamileyim ..

Keşkem çok yok ama doğumumu etkileyen bir keşkem var.sancılar acılı değilken açılmam az diye sezeryana dönelim demiştim.dayanabilirdim aslında. Şimdi üçe hamileyim.

Melos90 ben ilk üç ay hiç bişey yiyemedim, şimdi de ihtiyacım olduğu kadar yiyorum ama yine de 27+3te +15 ilginç şekilde

heavenplease benim kocanın videosu her an her dakka çekebiliriz ad.karnimi sevip bana bakıp bakıp ben yeniden mi baba olcam diye gözleri doluyor adamı birde doğum anında hastamede beklerken izlemek lazım 4cu kez baba olcak bu arada heyecandan oldu olecek adam

heavenplease benim bı pişmanlığım yok ama test anını iyi hatırlıyorumm ben normal gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı bı tanede çok hafif pembe yani silik çıktı herkes dedi işte hamile değilsin falan ama ben biliyordum hamile olduğumu çünkü planlı bı gebelikti☺️☺️ neyse hastneye gittik kan verdik sonuç çıktı bu arada evde daha önceden de 1-2 Tane yapmış negatif sonuç almıştım o yüzden üzülürüm negatif çıkarsa diye çok korkuyordum eşim soramadi doktora işte gebelik varmı yok mu diye o oturdu ben hemşireye sordum gidip oda koridorda izliyor bizi neyse hemşire gebelik var ama değer düşük bı kadın doğuma gidin dedi o an sanki boyleeeeee ağır çekimde yaşıyormusuz gibi hissettim ama eşimin yanına gidiyorum ayaklarım gitmiyor sanki kalbim yerinden çıkacak gibi titriyorum ellerim terliyor gözlerim doldu falan çok değişikti hastaneden çıktık yağmur başladı bu arada taksi bekliyoruz bende grip olmuşum zaten salya sümük 😄 eşime söyledim sarılıyoruz gülüyoruz hastanenin önünde benim ailem uzakta eşimin ailesiyle de konuşmuyoruz yani sevincimizi paylascak kimse olmamasının üzüntüsunu yaşıyoruz birde ama çok değişikti uzun oldu biraz hakkınızı helal edin ❤️☺️

Ilk kalp atışını duyduğumuz anı kaydetmek isterdim

heavenplease ilk 3 ay kanamam oldu, annem gelemedi ve kayınvalidem geldi sonuç olarak birbirimize girdik 😅 keşke diyorum hiç gelmeseydi, uzaktan uzağa gayet iyiydik..bi de iyi besleneyim sağlıklı yemekler yapsın diye çağırdı eşim annesini, kayınvalidem geldikten iki gün sonra bulantı kusmalarım başladı hiçbi şey de yiyemedim 😂 fazla yakınlık iyi değil, mesafe güzel şey onu anlamış oldum 😁

heavenplease 1 yıllık evliyiz tatile gideceğiz diye doğum kontrol kullanmıştım ama düzensiz gittim tek niyet regl olmamaktı çocuk da düşünmüyorduk zaten, şakasını yapıyorduk doğum kontrole rağmen bebe olursa oha bize falan diye. Hapı bıraktım reglim gelmedi test yaptım şlaaakkkk diye kıpkırmızı çift çizgi kan testine gittim 1953 çıktı delirmiş gibi ağlamıştım naptım ben tatil uğruna zarar verdim falan suçluluğu olmuştu doktor bişey olmaz dese de atamamıştım o naptım ben düşüncesini kafamdan. Şükür şimdi bir sorun yok 🙏🏼

heavenplease bende eşimi iyi çektim ama kendimde yok yani tepkisiz tepkisiz kalıyorum ben biraz odunum galiba evlenme teklifinde de aglayamamistim 🤣🙊

heavenplease çok güzel bir hamilelik geçirmiştim keşke güzel bir yerde dış çekim yaptırsaydım hatıra kalsaydı hep kendi çektiğim fotoğraflarım var hamileliğime ait düzgün bir fotoğrafım yok🥺🥰

Melos90 33+4 hafta dayim bende 5 kilo aldım böyle kiloları duyunca kendimden biraz şüphe ediyorum Allah a şükür bebişim sağlıklı ve normaline göre ilerde bile diyor doktorumuz