esra6338 kesinlikle evimde ayda bir yemek yaparım ben de istiyorum çeyizimde tabakla yemekler yemeyi ama her gün çağırıyorlar gençleri rahat bırakmaları lazım artık gerçekten
Hamilelik Serüvenindeki Pişmanlıklarınız ☺️
Melos90 peki ben 32. Hafta 17 kilo beterin beteri var üzülme
Melos90 şimdi dikkat edersiniz ya bişey olmaz 🙈
heavenplease keşke daha çok yemek yeseydim 😂 sadece 9 kilo aldım 1 ayda 6 kilo almıştım korkudan kendimi kısıtlayştım ben ne bileyşm 15 günde 9 kilo vereceğimi 😂😂
Bukiiiii Herkesin derdi ayrı 😂
heavenplease Ben o anın şokuyla gidip eşime söyledim ya keşke bir kutu falan hazırlasaydım diyorum bazen 😂 Bir de hamileyken mide bulantım çok oluyordu doktora dediğimde normaldir diyip yolluyordu ki ben doğuma kadar mide bulantısı çektim, son aylards gaviscon kullandım keşke baştan kullansaydım.
heavenplease hiçbir keşkem yok ne dediysem yaptım bu 8 ayda ama doğum anı foto çekimi hastane odası süsletme falan bana çok büyük saçmalık gibi geliyor h hoşuma gitmiyor. Etrafımdakiler de diyor ki pişman olursun çekim yağtır hatıra kalsın ama bilemedim 🥺
heavenplease kızımda herkesi hastaneye toplamam en büyük pişmanlığım. Bı anda herkes başıma doktor kesilmişti. Emiyor mu niye tutmuyor niye aglamiyor niye teni kırmızı ay dehşetti. Bunda herkese 10 gün sonrasını soylicem😂 eve gelince de herhangi bir sebepten doğuma alındım derim dilim yandı bı kere 😂
heavenplease kendi evim de doğum yapmak isterdim. Doğuda görev yapıyorum o yüzden yapmayacağım ama son aylarımıda doğumuda doğumdan sonrasınıda her şeyimi kendi evimde yuvamda olarak yapmak isterdim
iremsknn odayı süsleme falan yapmadım ama telefondan da olsa ilk doğum anını çektirmelisiniz. Ten teması yapılırken bir fotonuz olsun 🥰
Melos90 üzülme 10 haftada 4 kilo almışım uzuldukce beni hatırla 😂
heavenplease ilk kızımda hiç dikkat etmedim kilo aldıkça aldım sonra dediler verirsin veremedim tam kilo vermeye başlayacaktım ki gebeyim bu bebekten sonra kesinlikle aç kalıp 50 kiloyu görmek istiyorum 😂😂😂
Ftmgl1207 herkes her şeyi ne çok biliyor zaten🫠
Emine123kuzu evde doğum ayrı bir konu, tartışmaya açık. Hayırlısı ne ise o olsun inşallah sizin için 🌸
Deletedmom52620 hadi inşallah 💪
heavenplease çağımızın hastalığı 😀
heavenplease ben ikinci çizgi çıkmaz diye düşündüğümden benim de videom yok ama eşimi videoya almıştım. Ben de ne tepki verdiğimi merak ediyorum aslında. Onun dışında yaptıklarımdan asla pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda.😂
heavenplease kimseye naz yapmadım asermedim bu yüzden ara ara pişman oluyorum ama sonra düşünüyorum nazi kime yapacağım eşime de kıyamıyorum 😄😄😄
Melos90 30 haftalık 17 kilo 🥲🥲