Elifderin34 ay şimdi böyleyse çocuk doğunca sizden çıkmazlar. 🙈
Hamilelik Serüvenindeki Pişmanlıklarınız ☺️
- Düzenlendi
Derya bu yorumu yazacaktım moraller bozulduğuna göre gidiyorum 😅
Cicilibicili ahaha sana yollar yakışır bebeğim😂🌸❤️🔥
girl_boy_annesi doğum anı o kadar güzel ki, keşke kokusu da kayda alınabilse. Yıkamadık biz hemen, 5.gün göbek bağı düştü o zaman yıkadık. O kokusu 2-3 gün üzerinde duruyordu sonra evin benim kokumu almaya başladım ama bi koku o kadar mı güzel olur ya pamuk gibi mis gibi. Ayyy yavrum.
heavenplease canım sorma yaa sürekli bu durumu düşünüyorum ve korkuyorum bebeğimi bana vermeyecekler diye şimdiden alırım bizde durur gibi cümleler kuruyor buda beni çok korkutuyor benim bebeğimde benim söz hakkım yok resmen
Elifderin34 saygılı şekilde kibarca inceden laf sokun bir şey dedikçe, belki geri durur :/
incircekirdegi93 😂😂 bişey değil ya 15. Verilir kolay.
heavenplease uyku konusunu arkadaşlar yazmış en büyük pişmanlığım o birde güya her ay göbek fotosu çekilecektim çekilmedim keşke çekilseydım
heavenplease benim öyle bir videom var ama asla öyle hayallerdeki gibi bir tepkik yok 🤣 çünkü gecikmem nadiren bir iki gün olurdu ve hamile olduğumu hissettim 🤣🤣🤣 öyle duruyorum tepkisizim 10 dklik videoda 🙊🤣
Feyza-nur ilk aylar çektim sonra çekemedim. (Sanki çok önemli işlerim vardı.) Dedim bari çocuğu çekeyim aynı yerde ay ay, 8-9 ay yok gerisi var 😂 Doğuma giderken eşimle foto çekildik, dönüşte bebekle aynı çekilcez diye onu da çekmedik. Fotoğraf işi, çekerim nasılsa vakit var diye gevşek tutuluyor sonra çekilmiyor 🥲
HSena38 ben de bi şeyi hatırlıyorum, ben biliyordum yaa dedim ama yüzüm nasıl oldu ne yaptım hiç hatırlamıyorum. Eşimi güzel çektim ama komikti 😂
incircekirdegi93 doğum yaptıktan sonra da süt olsun diye tatlı hamur falan yemeyin ama o zaman verilmez 🙈😂
heavenplease test yaptıgim anı asla görmek bile istemezdim çünkü çığlık çığlığa ağladım 3 çocuğum var ve asla çocuk yapmayı düşünmüyor dum adet düzensizliğim vardı ama yine her ay olduğu gibi korkumdan test yapardım buda öncekiler gibi icim rahat bir şekilde testi yaptım ve saniyesinde çift çizgiyi görünce elimdeki test çubuğunu klozet e atmamla ağlamam bir oldu o gün yikilmistim bildiğin ama alıştım şimdi hareket ettikçe üzüldüğüme pişman oluyorum ve bebeğimi çok seviyorum 🥰 Allah’ım o günkü düşüncelerimden dolayı beni affetsin 🤲💓🤰
Herşeyden bu kadar korkup ağlamasaydım keşke
Ummu_gulsevinc ya izlemesi keyifli olurdu bence o anlarınızı 😅 sağlıkla büyüsün hepsi inşallah.
heavenplease ben eşime kızgındım biraz ilk çocuğumuz. 10 yıldır evlilik hayali kuruyorduk ve eşim çocuk çok istiyordu aylarca ben kendimi hazır hissetmediğim için bekledik. Ve hamileliğimi öğrendiğimde sinirliydim öfkem güzel bir şekilde haber vermeme engel oldu. Sadece testin fotoğrafını attım soğuk davrandım. Buna çok pişmanım gerekirse bir kaç gün bekleyip öyle söyleseydim diyorum. Böyle güzel bir haberi öfkeme yenik düşüp heba ettiğimi düşünüyorum
heavenplease ilk hamilelikte aşerme yaşamadım ama numara da yapmak aklıma gelmemişti. 😅 Şimdi ise aşermesem de aşermiş gibi yapıyorum, naz yapıyorum, ay uf ağrım var diyorum. 😅😅
Kartaaneesiii tüh talihsizlik olmuş biraz. Ama olsun bundan bir ders çıkarmışsınız sonuçta. Belki de böyle olması gerekiyordu.
heavenplease aynen gelen misafirler bile hemen diyordu bu ev bebek kokmuş diye sonra kayboluyor ya o üzücü
Her ayın göbüş fotoğrafını çekmek isterdim. 2 gün sonra 6 ay olacak. Birde karpuzun ölçüsünü kaçırmasaydım keşke. Yüzde bilmem kaçı su diye aşırı yedim şekerini unuttum.😋