• Gebelik
  • Hamilelik Serüvenindeki Pişmanlıklarınız ☺️

Feyza-nur ilk aylar çektim sonra çekemedim. (Sanki çok önemli işlerim vardı.) Dedim bari çocuğu çekeyim aynı yerde ay ay, 8-9 ay yok gerisi var 😂 Doğuma giderken eşimle foto çekildik, dönüşte bebekle aynı çekilcez diye onu da çekmedik. Fotoğraf işi, çekerim nasılsa vakit var diye gevşek tutuluyor sonra çekilmiyor 🥲

HSena38 ben de bi şeyi hatırlıyorum, ben biliyordum yaa dedim ama yüzüm nasıl oldu ne yaptım hiç hatırlamıyorum. Eşimi güzel çektim ama komikti 😂

heavenplease test yaptıgim anı asla görmek bile istemezdim çünkü çığlık çığlığa ağladım 3 çocuğum var ve asla çocuk yapmayı düşünmüyor dum adet düzensizliğim vardı ama yine her ay olduğu gibi korkumdan test yapardım buda öncekiler gibi icim rahat bir şekilde testi yaptım ve saniyesinde çift çizgiyi görünce elimdeki test çubuğunu klozet e atmamla ağlamam bir oldu o gün yikilmistim bildiğin ama alıştım şimdi hareket ettikçe üzüldüğüme pişman oluyorum ve bebeğimi çok seviyorum 🥰 Allah’ım o günkü düşüncelerimden dolayı beni affetsin 🤲💓🤰

heavenplease ben eşime kızgındım biraz ilk çocuğumuz. 10 yıldır evlilik hayali kuruyorduk ve eşim çocuk çok istiyordu aylarca ben kendimi hazır hissetmediğim için bekledik. Ve hamileliğimi öğrendiğimde sinirliydim öfkem güzel bir şekilde haber vermeme engel oldu. Sadece testin fotoğrafını attım soğuk davrandım. Buna çok pişmanım gerekirse bir kaç gün bekleyip öyle söyleseydim diyorum. Böyle güzel bir haberi öfkeme yenik düşüp heba ettiğimi düşünüyorum

Her ayın göbüş fotoğrafını çekmek isterdim. 2 gün sonra 6 ay olacak. Birde karpuzun ölçüsünü kaçırmasaydım keşke. Yüzde bilmem kaçı su diye aşırı yedim şekerini unuttum.😋