AnGeL_24 vala bizim normal doğumda tık yok bende doğurmak istiyorum arkadaşlarım hepsi doğurdu benimle aynı ayda olanlar doğurdu bende doğurmak istiyorum ama gelyor son 21 gün işte ama uygulamaya görede 5 gün 21güne kadar doğurmasam suni sancıyla normal deniyecez herşeyin hayırlısı neyse o olsun🌹🧿
36+0 anneleri💙
AnGeL_24 39 a kadar bekleyecekti benim doktorum 38+4 e gün aldık o zaman müsait olduğu için
prettywoman01
Bizde bugun 36+3 olduk.Dogum icin 20 temmuz demisti doktor.Dun biraz sancılanmıştım ama ilk gebeligim anlayamamıştım pek.Bugun kontrolümüz vardı nst de sanci çıktı,muayenede de doktor bebeğin oldukca asagida olduğunu mesaneye oldukca fazla baskı yaptığını, aslinda biraz daha geciktirmek istediğini ama her an suyumun gelebilecegini soyledi,oğlum aceleci davranıyormuş 😊 ve tahliller falan derken,anesteziden uygunluk aldik.persembe tekrar kontrol,eğer bebiş sabretmezse cuma gelecek gibi,sabrederse bayramin hemen ertesi.Anlayacağınız erken mi gec mi diye düşünmeyin,hersey bebişlere bağlı 😊
Sbryreska ya belkide aynı gün oluruz :) bende cuma günü 37+6 olacağım ve sezeryan için randevu oluşturduk .ya bana da aynısıni dedi doktor ama ben hala beklesemiydik diyorum kendi kendime ne güzel 13 temmuzdu öne aldı
prettywoman01 bu arada yanlış yazmışım 37+2 deyim
37+5 te sezaryen olacağım bende doktor aşağı inmiş her an gelebilir dedi bayramda tatil diye riske atmak istemedik ama erken mi diye sorgulamıyor değilim
bebegimibeklerken94 tatil sizde kac gun oluyor
Bbsb kullandım ama pek fayda etmedi
bebegimibeklerken94 aynı şekilde bende öyle bu doktorlar neden böyle
prettywoman01 aynı durumdan muzdaribim.hem Nişan olayı hem doktorumun bayramda riske atmayalım dediği olay.13 temmuzdu doğumum çok aşağıda her an gelebilir alalım dedi cuma günü için bende kabul ettim ama içim içimi yiyor. 37+6 da almış olacak bebeğim 9 gün önden gidiyor kilosu çok iyi ama işte ister istemez ondan suyum gelseydi keşke o zaman olsaydı diyor ama doktorlar öyle bı program yapmıyorlar
Rabia344 bu kadar sancı varsa kesin alır doktor bebeği beklemiyorlar cnm
prettywoman01
Belki de kimbilir😊 hayırlısıyla sağlıkla gelsinler yeterki
prettywoman01 aynıyız gerçekten sizinle benimde 13 Temmuz civarıydı normalde yanlış mı yapıyorum acaba diyorum kaç kilo peki bebeğiniz
İnşallah sağlıkla gelsinler de tek
prettywoman01 Haklısın canım dün doktorumda öyle dedi bana çünkü aşağı aşırı baskı var yürüyüş iyi gelir belki dedim çıktım çıkma uzan dinlen dedi ☺️
bebegimibeklerken94 geçen hafta 3.330 du cnm