Ozge valla bilemiyorum ilk 2 gün önce gelmişti bugün az önce tekrar olduu beyaz akintim da var bu sefer iç çamaşırında hissetim hayırlısı olsun inş sağlıkla gelsin ler perşembe günü randevum var bakalım 🤗

Mrvekra benim de salı günü randevum var bakalım zamanında sağlıkla gelsinler inşallah🌸

Rabia344 35+4 teyim ben de size hangi tarih verdi doktor ? Acaba bayram arkasına verir mi ki 🙈 bana henüz vermedi

36+2 yiZ bizde 20 temmuza gün aldık ama sancılarım çıktı nst de o kadar beklemeyebilir dedi 😬🙈

arenkus Banada 18 temmuza gün verdi ama daha henüz belli değil son kontrol olacak bir daha ona göre hareket ederiz dedi😊 bende dünden beri sancılanıyorum. Bebeğin özel bölgede baskıları gittikçe arttı her yarım saatte bir oradan sanki çıkacak gibiydi canım çok yanıyordu 🥲

36+2 deyim doktorum nst de sancı gördü bu cumaya randevu verdi bayramda riske atamam dedi zaten sezeryan olacak.bilemiyorum erken mi yoksa oldu ki anlık bı gelişme olursa plansız bişe olmasın diye garantiye mi almak istedi kafam karışık yani kizlar ama kabul ettim.nişana gelince benimde yoğun akıntılarım var ama henüz Nisan vb gelmedi belkide yoğun akıntıyla yaşıyorumdur ama sancılarım sık

prettywoman01 aynı şekilde bana da cuma günü mutlaka gel dedi sancılarım çıkınca endişelendi hatta Cuma’ya kadar sık sancın olursa yine bekleme gel dedi

Rabia344 ay benim doğum günüm 🤣🙈 oğluma da o gün vermesi yok mu 🙈 sağlıkla gelsin ♥️

Ozge benimde dün sabah çok şiddetli bir sancım oldu ama sonrasında birşey olmadı sanırım yalancı sancıydı çünkü çok uzun sürmedi inşallah hayırlısıyla şu süreci atlatırız 🥲 son 20 gün gözüküyor bakalım ne zaman gelmek isteyecek 😂

arenkus Yaa öyle mi 🥰🥰 benimde kızıma o güne tarih verdi bakalım inşallah sizinki de sağlıkla gelsin 👏😊💛

AnGeL_24 bende de tik yok ve bebeğimin kafası yukarı da bakalım ne olacak 😊

36 oldum. Tam 37 de bayram dan bir gün sorna kontrole gidecem 37 de daha doğumla ilgili hiç konuşmadık tek sefer nst ye girmiştim 34 de sancı çıkmamıştı. Acaba bu gittiğimde çıkar mı gün verilir mi merak ediyoeum ? Allah herşeyin hayırlısını versin son zamanlar hiç geçmiyor 😢

AnGeL_24 bizde 39+2 olduk doğuma 5gün var uygulamaya göre ama bebeğin gelişimi 10gün geriden gelior bebeğin gelişimine görede 21gün kaldı 🤭🧿