Ozge aa Özgeee gerçekten miii 🥹
36+0 anneleri💙
biruykusuzanne İNWALLAH herwey gonlunce olur
AnGeL_24 amin canım inşallah 🙂
GamzeDurmus evet 😔 bir miktar yusuf yusuf modundayım 😅
AnGeL_24 tek varlığım o zaten onun için sabrediyorum🥰☺️
36+2 yiZ bizde 20 temmuza gün aldık ama sancılarım çıktı nst de o kadar beklemeyebilir dedi 😬🙈
36+2 deyim doktorum nst de sancı gördü bu cumaya randevu verdi bayramda riske atamam dedi zaten sezeryan olacak.bilemiyorum erken mi yoksa oldu ki anlık bı gelişme olursa plansız bişe olmasın diye garantiye mi almak istedi kafam karışık yani kizlar ama kabul ettim.nişana gelince benimde yoğun akıntılarım var ama henüz Nisan vb gelmedi belkide yoğun akıntıyla yaşıyorumdur ama sancılarım sık
prettywoman01 aynı şekilde bana da cuma günü mutlaka gel dedi sancılarım çıkınca endişelendi hatta Cuma’ya kadar sık sancın olursa yine bekleme gel dedi
Ozge benimde dün sabah çok şiddetli bir sancım oldu ama sonrasında birşey olmadı sanırım yalancı sancıydı çünkü çok uzun sürmedi inşallah hayırlısıyla şu süreci atlatırız 🥲 son 20 gün gözüküyor bakalım ne zaman gelmek isteyecek 😂
36 oldum. Tam 37 de bayram dan bir gün sorna kontrole gidecem 37 de daha doğumla ilgili hiç konuşmadık tek sefer nst ye girmiştim 34 de sancı çıkmamıştı. Acaba bu gittiğimde çıkar mı gün verilir mi merak ediyoeum ? Allah herşeyin hayırlısını versin son zamanlar hiç geçmiyor 😢
HafsaMeyra Sezeryan oldugu zaman kacinci haftada bebegi aliyolar?