MinnieMouse ya açıkçası yazdığınız postta hem kıyaslama var hem de buradaki postta yazılanlara dem vuran şeyler vardı. Buradaki şeyleri yeni bir post açarak oraya taşıdınız şimdi de oradakileri buraya. Yine de dediğiniz gibi olsun 🙏 ayrica insanlar mesleklerini para için icra ederler. İnanmıyorsanız googledan “meslek” tanımına girip bakabilirsiniz. Vicdan etik boyutu o kadar fazla ki bu sektorde emin olun tahmin edemezsiniz. Bir insanı hayatta tutmak için verdiğimiz mücadele köy okuluna taksi tutup gitmeye benzemiyor inanın. Öyle hastalar oluyor ki kaybettigimizde -etik ve doğru olmamasına rağmen- arkalarından ağlıyoruz. Yogun bakimda çalışan hemşire arkadaşlarım ne demek istediğimi çok iyi anlar. Günlerce yoğun bakımdaki hastasini düşünen doktorlar biliyorum. Şu anda duran birimler yalnızca poliklinikler. Onun dışında hastanenin her birimi çalışıyor. Buradaki bazı insanlar biraz daha zorlasa doktorları adam öldürmekle itham edecek. Benim tepkim buna. Insanlar artık bunaldı, tükendi, yogun çalışma şartları, darp hatta ölüm. Greve gelene kadar da emin olun gerekli her türlü yasal yollara başvurdular seslerini duyuramadilar. Son çare grev oldu. Daha bilmediğiniz pek çok şey var. Bu sektörde değilseniz lütfen meslek kiyaslayarak yorum yapmayın.

MinnieMouse topuk kanı için max süre var 1 günde geç kalmış sayılmazsnz canınızı sıkmayın

• [silindi]

Deletedmom70006 sizin sabrınıza hayran kaldım 😁 lise mezununun bile yaptığı polislikle askerlikle hekimliği karşılaştıranlara deliriyorum. İnsanlar tüm riskleri kabul ederek parası tatlı gelerek bu işleri seçiyorlar. Hekimler dövülelim öldürelim diye seçmiyorlar yani. Sapla samanı böyle böyle karıştırıyorsunuz. Daha önce yine bu grev postları yüzünden çok kişiyle tartıştım hala aynı kafa. Benim vergilerimle de askere polise maaş veriliyor onlar ülkemin hekimlerini daha iyi korusunlar ben de bunu istiyorum.

• [silindi]

Annecikk34 iste o yuzden bir grup doktor ses cikariyor diye problwm ediyorlar ve sinirleniyorum

Soncul doğursanız doktor bulursunuz, aciller hiç bir şekilde greve katılmıyor poliklinikler katılıyor muhtemelen onlar da bir şekilde haklarını savunmak zorundalar. Keşke her şey çok düzenli olsa da kimse madur olmasa ancak maalesef 🤷🏻‍♀️Kimse hakkını alamadığı için maddi manevi herkese kendini hakkını savunmak düşüyor üzücü de olsa..

Soncul Sizler bu şekilde kim öfke dolu olduğunuz için o insanlara grevdeler yalnız inanın ne yaptıkları mesleği aşklarıyla yapmalarına fırsat var ne de haklarını alıp haklarını savunabiliyolar sadece bu şekilde dikkat çekebiliyolar evet zor durumda kalıyoruz ama bunun suçlusu bizleriz bi yerde her anlamda ben yapmadım demeyin. Grevleri batsın derken sizde yaptınız çünkü 🙏🏽

Soncul
        Sana değil direk lafım ama daha Urfa’da yeni olan olaylardan sonra yapsınlar tabi grev sonuna kadar hakları bu iyi günlerimiz zaten bulmak zordu ama yakında devlet hastanesinden hiçbir şekilde randevu bulamayacağız

MinnieMouse çok güldüm ahahaha diye başlık açıp sonra burda yaşadığınız üzücü olayı araya katmanız… sıfır samimiyet.. ayrıca demin de dediğim gibi sıkıntıdan saracak yer aradığınız belli… böyle devam😀

Celiktss ayrıca işsiz derken haklıymışım ya.. yememiş içmemiş bizi tag leyerek başka postlarda dolaşıyosun. Kötülediğin doktorların eline kalıyosun onu da hatırla.. çok kul hakkı vs takıyodan git sağlık bakanlığından şikayetçi ol. Bi doktora neden bi hasta için 5 dakika süre veriyosun de, Suriyeliler neden ücretsiz her hizmetten yararlanıyo da ben sgkdan tonlarca para ödüyorum de, insanlara hakkı olan maaşı verin ne biz ne onlae mağdur olsun de.. çok güldüm ahahha diye post açıp burda milete saldırdın da noldu acaba?

[silindi] bir çok meslek grubu durumundan memnun değil öğretmenim bende bizde öğretmenler odasında hep söyleniyoruz ekonomik sıkıntılar dolayı. Maaş millete çok geliyor istanbulda 5-6 bin kira veriyor herkes zor şartlarda. Biz grev yapmıyoruz yapmak istesekte. 100 bin ücretli öğretmen var adamlar 20 bin atama yapıyor. Yani bir öğretmenin yerini doldurmak günümüzde çok kolay. Okullarda branşı olmayan derse giren öğretmen çok. Eğitim aksamış yok şöyle olmuş kimsenin umrunda değil. Ama sağlık öyle değil aksadığında canınız yanar . O yüzden rahatlıkla haklarını aratabiliyorlar arasınlar. Mecbur bırakılıyorlar. Biz öğretmenler grev yapsak ne yapmasak ne … soruşturma anında . Meslekleri anlamak yerine kıyaslama yapılıyor. Meslektekilere kızıyorlar. Ülkenin hali ortada hangi konuya el atılsa çürük. Adamlar işlerine geldiklerini işlerine geldikleri gibi gündem yapıyorlar. Bu ülkenin polisi de askeri de doktoru da öğretmeni de hepsi aynı zamanda halk. Onlarında canı yanıyor ki bu durumdalar.

• [silindi]

Annecikk34 anlatmak istedigimi anlatmissiniz :) doktor kotu olursa can kaybi cok olur. Ama soyle bir durum var bence ogretmende cok onemli ama sorusturma sorunu var evet haklisiniz. Bence herkes hakkini arayip ayaklanmali , bir ogretmeninde isi kolay degil mantiken gelecegi yonlendiriyor. Toplu olarak halk birlik olup , alt ust tabaka demeden ayaklansa devletin bizim icin var oldugunu ve biz olmazssak devletin hic oldugunu idrak etse , devlet ayagini denk alacakta iste… Neyse dogumumu silivride yapmak istemiyorum :D

tubasd Allah oralara kimseyi dusurmesin acilde guzel hizmet olduguna inaniyor musunz

Soncul devletteki doktorlar yüzümüze bile bakmıyorki mecbur eşşek gibi boğazımızdan kısıp bebeğimizin sağlığı için özele gidiyoruz

mmihri elinize sağlık çok güzel ifade etmişsiniz benimde eşim doktor, ben hemşireyim inanın bu dönemde yapılacak meslekler değil insan gibi çalışma şartları yok artık bıktık eve bi tesisatçı çağırıyoruz 15 dklık bi iş için 350₺ istiyor bizim saatlik çalışma saatimizle karşılaştırınca bunu mu hakkediyoruz diyor insan bu kadar mı yani bu stres çalışma şartları bu kadar fedakarlık yanlış anlaşılmasın kimsenin işini küçümsemek değil amacım

Soncul bugün ikili tarama testi için antalya eğitim araştırma hastanesine gittim . Ultrason çektirdim 2 tane asistan vardı yanlarına indim kan almaya yonlendirdiler kanımı verdim . Acil durumlar ve sonuçlar için burdayız dedil3r hatta iki üç hastaya da acil bir durum yok diyip geri gönderdiler ama en azından ikili tarama detaylı ultrason ya da acil durum için birileri görev yapıyordu hastanede demekki her yerde farklı.

Oslemasel aynı muamele size de yapılınca anlarsınız hakedilip hakedilmedini insan gibi sonuc sordunuzda it gibi cevap verilince