Zeynep_imveAnnesi yurtdışında bu kadar insana değer verilmiyor inanın .Boşuna değil ordan buraya hastalar geliyor.Oradaki doktorlar bunun yarısı kadar hasta bakmıyor kat kat maaş alıyor siniri de bozulmuyor.Oturup en az 200 kişinin hastalıkları ve ailevi sıkıntılarını dinleyip sinirleri sağlam tutmak çok zor.Sistem yanliş bu kadar yüklenilmemesi lazim daha çok hastane olmalı zaten yetişen çok doktor var onlar da insan ama sistem hatalı diye tüm suçu doktora atamazsınız

Deletedmom70006 Ben eşit davranıyorum benim eşim doktor olmasa da aynı şeyi söylerdim orda doğmuş büyümüş biri olarak ve hala ailem orada yaşayan biri olarak diyorum ki sistem yanlış ben burda olabilirim ama insanlarım orada

Soncul aynen benim rendevum vardi bugün lanet ettim devlete zar zor bulmustum rendevuyu gidrmedim iste 36+6 olduk 37 olcam bugün gece

Okumuşlar doktor olmuşlar insan hayatlarına sağlıklarına dokunuyorlar. Haklarını alamıyorlar greviniz batsın diyorsunuz. Gerçekten çok üzülüyorum . Halkta böyle derse Bu kadar kutsal bir mesleğe sahip olanlar nasıl haklarını alacak? Okumuşlar okumuşlar doktor olmuşlar. Yurtdışına gitmemişler. Günde 50 hastadan fazla hasta bakıyorlar. Psikolojilerini düşünebiliyor musunuz ? Yapmayın yazık günah ya. Bırakın amaçlarına kavuşsunlar da onlar da rahat etsin biz de

@

[silindi] gerçekten helal olsun size emeği basit görenlere karşı ne güzel yazmışsınız keşke herkes Hak ettiğini alsa bu ülkede kuryelerin sanki iii kolay mı yağmur kar gitmek zorundalar ama emek basite alınmaz asla ya sağlık var işin içinde eli kesilen bir çocukla babası ve doktor oturup ağladıysa bu ülkede cerrah yok diye bu konuşanlara tek sözüm yok ve bhnu sadece maaş olarak görmeleri acınası…

MeralMine Bence şaka olan sizsiniz yurt dışında yaşamıyorsunuz buradaki doktorların şartlarını bilmeden yorum yapıyorsunuz nerden biliyorsunuz sen buradaki doktorun rahat olduğunu

• [silindi]

Ahahaha giden gitsin yeni mezunlar geliyor diyorlar. Laf anlatmak için uğraşmayın arkadaşlar boşuna. Yeni mezunlara açarlar artık vajinalarını.

Biroglanannesiii insanlarınizi çok düşünüyor iseniz buyurun tıp eğitimi alın ülkenize gelin ve hizmet edin. O zaman da bu yorumları yapın size diyecek tek kelimem olmaz.

• [silindi]

benimmdunyamm onlar icin bebegin ve annenin sagligi yerinde mi tamam
          Digerleri keyfi. Bunu sahsen Umraniye EGİTİM ARASTİRMA acilde dedi bana doktor. Sen ve bebegin iyiyse kalaniyla ilgilenecek vaktimiz yok diger hastalar bekliyor nst sedyesine gec lutfen karnini acip uzan dedi (aynen cumleyi yazdim).

enbiannee Yeri geliyor alamıyor uydurmuşlar yurt dışında doktorlar rahat diye kim diyor bunu nerden çıkarıyorlar burada da yeri geliyor eylem yapılıyor burada da aynı şeyler yaşanıyor ama bir şekilde çözülüyor ben demiyorum ki yurt dışı veya Türkiye de doktorların farklarını sadece iki tarafa da eşit davranılmalı diyorum Türkiye’nin sistemi yanlış hepsi bu

[silindi] eee hiç durumu olmayanlar özele gidemeyenler doğumda mi öğrensin cinsiyeti 🤣bebek fotosu da vermiyor kağıt biter diye

Biroglanannesiii Almanya’ya da mısınız siz tercih meselesi ve aldığınız maaş zaten en az 4bin euro Türk doktorlar peki ne kadar alıyor biliyorsunuzdur gerçi söylemeye gerek yok yoğun ülke seçtiyseniz sizin tercihiniz İsveç’i biraz araştırın madem Finlandiya