Efulii hiçbir şeyi genelleyemem.
bunun doktor hemşire ozel hastahane gibi bi ayrimi yok orda olan kisinin insanligi, kalitesiyle alakali bir durum.
acilde çok iyi muamele gördüğümde oldu cok ciddi durumlarinin kacirildigi yakinlarimda oldy.
Allah oralara muhtaç etmesin ama EKSIKLIKLERINI de vermesin.
herkes insan herkes bi ananin evladı eşi babasi/anası ben herkesi anliyorum doktoruda hastayida once birbirimize merhametle baslamaliyiz hayata .
doktor hastaya hastada doktora 🌸
Greviniz batsın
Soncul Ben universte hastanesine gidiyorum doktorum çalışıyordu vala
Soncul devletin umrunda olmayan doktorlar değil sizler bizler Yani milletiz 😀 farkında mısınız bilmiyorum ama umurlarında olsaydık doktorların haklarını verip bizleri mağdur etmezdiler 🙂 yani bu millet gözle gördüğüne saldırmaya ahkam kesmeye alıştı birde görmediklerinize isyan etseniz de herkes rahata kavuşsa 🙂
[silindi] aynıyız 37+5 bende bekliyorum ama yolcudan hiç ses yok bilet almamış daha 😂
Happybebegim düzenin değişmesi için çabalıyorlar, kimse yanlarında olmasa bile. Güzelim meslek şuan ayaklar altında. Herkes kendini mesleğini korumak zorunda. Ki bu daha iyi günlerimiz doktor bulamıcaz yakında, bulunduğum yerde bir çok polklinik kapandı doktor yok diye. İstifa etti hepsi. 3-4 saatlik yola gidiyorum neden peki zamanında yanlarında olmadığım için. Bencilce davrandığımız için bu haldeyiz.
Oslemasel valla bence cevap vermeyin burda doktor kötüleyenlere.. demin gene post açmışlar, doktorlara puşt diyen mi dersin , pislik diyen mi dersin, dövülmeyi hak ediyo yazan mı dersin… tiksindim engelledim hepsini..
yarın gene onun eline düşecek halbuki..
Böyle saygısız iğrenç insanlarla uğraşıyo, doktor ne yapsın??
Fatma0090 sorun bu o doktorun yerine koyun bide siz kendinizi. Napardınız? Biraz da empati yapın. Normal bir işte bile çalışırken emeğinin karşılığını alamayınca napıyorsunuz, işinize devam mı ediyorsunuz yoksa hakkınızı mı arıyorsunuz?
Soncul
Kesinlikle katılıyorum günde 400 500 kişiye bakacaklar gerekirse o yemini boşuna etmiyorlar biz haftalarca bekleyip çocuğumuzu iki dakika da olsa görmek istiyoruz ona bile azar hakarete maruz kalıyoruz parası olan gidiyor tabi özele olmayan napsın artık suyunu çıkardılar
[silindi]
Annecikk34 benimki gelecegim ben az kaldi demeye basladi. Sancidan uyuyamiyorum artik… Uykusuz avare gibiyim rezil rezil kenarda kosede 5 dakika 10 dakika uyuyup uyuyup uyaniyorum. Agrilar desen hadsafa… Napicam bilmiyorum
Haticebykkya canım günde 400-500 hastaya bakacaksa gördüğün muameleyi şikayet etmeyeceksin. Robot değil o insan. Yeri geliyor Evde çocuğun kocanın gürültüsüne katlanamıyoz ama doktorlar 500 hasta baksın. Neymiş Hipokrat yemini varmış.
Celiktss kesinlikle ya insanları anlayamıyorum. Kendileri susuyor kabulleniyor onlarda kabullensin istiyor. Hiç soran yok niye bu durumdayız.
Soncul kusura bakma ama onlarda ense koltukta çalışıyor özel devlet doktoru farketmiyor biz normal üniversite yi zor okurken kaç sene okumak zorunda kalıyorlar kaç kitap bitiriyorlar sırf bizler için sağlığımız için mücadele veriyorlar biz korona da evdeyken onlar izinsiz ailelerinden uzakta kaç ay kaldılar kaç doktor daha öldürülecek kaç doktor daha şiddet görecek kaç doktor daha ülkesinden kaçıp Avrupa da doktorluk yapacak yakında muayene edecek doktor kalmayacak
Bi defa , şu devletteki doktorların önce insan gibi davranmayı bi öğrenmesi lazım .. milleti azarlayıp , bilgi vermeyip , al şu ilacı ulan git demekle olmaz . Çoğumuz neyse özele gidelim lanet olsun diyoruz ama , bizim gibi sakin olamayan kendini tutamayan da var al sana dayak . Tabi ki yanlış bişi savunmuyorum ama böyle sert kayaya da çarparsın .. bu arada diplomamı yırttım diye hava kesmiş de afedersin ama evde durup bok mu Yücek , gidip özelde çalışacak işte fazla fazla maaaşa , hiç öyle ekrana çıkıp dramatik yapmaya gerek yok
- Düzenlendi
Oslemasel bir doktor günde 400-500 hastaya baksin istemem. O doktor ne beni muayene etsin ne de ameliyatıma girsin. Çünkü bu şekilde çalışan biri verimli olamaz, isini baştan savma yapar. Ben degerliyim, çocuğum da degerli. Kaliteli hizmeti, özeni hak ediyorum vatandaş olarak. Bu insanlar bu kafada olup kendilerine değer vermedikleri için baştakiler de hastanedekiler de onlara iste bu şikayetçi oldukları muameleyi reva görüyorlar. Böyle kafasını kullanmayani itip kakmak da kandırmak da uyutmak da çok kolay oluyor. Bırak devam etsinler uyumaya ne ektilerse onu biçiyorlar.
wisesmom başka postta ne demek istediğimi anlattım. Olayı çekmeyin başka yere.
ben öğretmen eşim askeri personel. Allahım sürekli üstümde baskı Twitter da yazdığına dikkat et. Paylaştığın şeye dikkat et eşin de senin işin de riske girer. Yani sürekli bir baskı 😬 ben de durduramiyorum kendimi. Valla eşimi ayın 5 günü görmüyorum. Bir kere evde çok kötü rahatsizlandim nöbetteydi çıkıp gelemedi gecenin bir vakti arkadaşlarım götürdü hastaneye 🤦🏻♀️ bazen bir şey oldu diye mesaj atıyor interneti çekmiyor aha diyorum kesin görev çıktı. Eşimin gözünde problem oldu hastaneye gittik yalvardık randevusuz bakmiyoruz dediler randevu bulamıyoruz zaten izin alamıyor işi sıkıntılı dedik bana mısın demediler. Sonra randevu bulduk 3 hafta sonrasına bir mesaj grev var 🤦🏻♀️ adamın gözüne bir şey olsa işinden bile belki olabilir. Maddi durumumuz var özele gidebilirz ama devletin imkanı varken kullanamıyoruz şaka gibi. Kendim öğretmenim zamanında veli tarafından sözlü tacize de uğradım, okul kapansın diye veliler cimere de şikayet etti. Köye gidecek araba bulamıyorduk taksiyle gidiyorduk her gun. Sırf fazla para vermemek için devlet sınıfları birlestiirp 50 öğrenciyle uğraştım. Ama hiçbir zaman hıncımi öğrenciden çıkarmadım. Gebeliğimin başında devlete gittim doktor bütün ofkesini bana patladı şok oldum. Evet okudular ama biz de okuduk. 5 sene okudum ben hazırlık dahil ingilizce İspanyolca eğitimler aldım ama gittim köyde çalıştım ağzımı açmadım. Başta hak veriyordum ama maalesef tek zorlu meslek onların ki değil. buyrun okuyun.
[silindi] hayırla gelsin inşallah tatlı bebiş 🥰🥰🥰
Oslemasel insan gibi davransınlar insan gibi işlerini yapsınlar öyle hakkını arayıp alsınlar alacaklarını bul bakım sen kendine randevu bulabilecekmisin git bakım düzgün ilgilenecekler mi ilgi yok sey yok insanları mağdur ediyorlar ama zatn bayramda da tatilleri olucak o kadar dün ve bugun randevusu olanlar perişan oldular içlerinde riskli gebelik yaşayanlar da var durumu riskli aylık kontrolu olup bu gunler denk gelip perişan olanlarda var ve randevu bulmak da cok zor keske sizler de bunların farkında olsanız neyse ki cok şükür özele gitmeye başladım umarım mağdur olanların da durumu iyi olur da özele gidebilirler düzgün işlerini yapıp haklarını arsalar neyse anlarım ama maalesef…
Nahirep grev bugundü pazartesi calışıcaklar inşallah
Nskyhn bazı insanlar tek zorunlu meslek doktorların mesleği gibi davranıyor Allah aşkına bu zamanda kim hakkını alıyor yeri geliyor eşim de alamıyor ama işten çıksa tek sıkıntı bize olur ama bir doktor greve gitse halka oluyor illaki haklı olduğu yönleri vardır ama haklarını halktan çıkarmamaları lazım her işin zorluğu var yok değil bazı doktorlar gerçekten ilgilenmiyor geçen gittim asistan ultrasona oturduğu ile kalktığı bir oldu kalp atışını dinletmedi dinleyebilir miyim dedim senin için bu kadar önemli mi dedi gelişimi nasıl dedim elli ayağı vs Allah Allah onlara bakmak için ayrıntılı ultrasona gittik dedi insanı insan yerine koymuyorlar görümcemin doktorun ikili testi istemedi diye görümceme herşeyi ultursonda söylemiş işte her doktor bir olmuyor mallasef ama yaşın yanında kuru da yanıyor mallasef