Soncul Ben gözümle gördüm ya adam dr diyorki sistem şuan onay vermiyor adam elinde demir levye ile girdi dr u dövecek. Annesini getirmiş bekleyemezmiş.Böyle insanlarla oturun siz uğraşın bedava gönüllü olarak uzaktan konuşması kolaydı yapın evladınızı dr okutun 6 sene sonra 2 yıl şark hizmeti , üstüne adam sistem açilmiyor diye levyeyle yürüsün , maaşları yatmasın bakalım böyle konuşabilir misiniz ?İster misiniz sizin evladınız bu muameleyi görsün? Özel dediğiniz kurumlarda bile hastane sahipleri kesik atıyor maaşlara bunu biliyor musunuz?
Greviniz batsın
Efulii bayramda 9 gün tatil var. Ona niye birşey demiyorsunuz. Bayram zamanı sağlığa ihtiyacınız olmayacak mi
Soncul hepsi yurt dışına gidiyor zaten. Bize işinde iyi olmayan doktorlar kalacak en son. Onlar kaç sene okumuş hayatını adamış. Onların karşılığını alamadıkları için bu şekilde oluyır. Biziö de ses çıkarmamız laızm bu düzenin kurulması için yoksa her türlü doktorsuz kalıcaz.
Mahinur_2 hizmet? İnsanları azarlamak mı..
Mahinur_2 gitsin hafta sonu yapsın grevini tabi yapar mı hafta sonu amaç milleti rezil edip mağdur etmek milleti mağdur ederek grev yapılmaz hakkını arasın gidip de zorla bulduğumuz randevu günlerinde aramasın herkes işini yapacak
benimmdunyamm Kafanız mı güzel ya Asgari ücret alan kişiyle uzman hrkimi nasıl karşılaştırabilirsiniz nasıl bir düşğncr yapısıdır bu.
- Düzenlendi
Zeynep_imveAnnesi işte size diyorum sendika aracılığı ile greve gitmek yasal haktır. Siz çalışan değilsiniz heralde böyle şeylerden haberiniz yok. Çalışan, emekçi değilseniz lütfen tartışmayalım 😂
benimmdunyamm öncelikle seviyeli olun neyin kafasını yaşıyorsunuz falan hoş değil düşünce öZgürlüğü var bir şeyin kafasını yaşamaya gerek yok ayrıca ülke doktorsuz kalınca kıyaslamanıza devam edin lütfen
mhmmddgc karşılaştirmiyorum o da hakkını arasın diyorlar asgari ücretli hakkını birgün arasın işini bırakıp grev yapsın ertesi gün bir işi yok doktor madem doktor halkını mağdur etmeyecek gidip hafta sonu yapacak grevini zar zor bulunan randevular iptal edilmicek ama onların amaçları zaten millet rezil olsun ki bize zam yapsınlar hesabı
[silindi]
benimmdunyamm doktor asgari ucretliden cokta farkli bir maas almiyor. Esim moto kurye haliyla doktordan cok kazaniyor maalesef. Bir yerde insan yasami soz konusu , digerinde market esyasi falan. Sence normal mi bu ?
Mahinur_2 aynen öyle biri gelir biri gider
benimmdunyamm neden hakları olmasın efendim grev yapmak, sendikalaşmak en temelde işçinin hakkıdır zaten. Beyaz yaka sonradan gelir.
Deletedmom70006 yok çalışmıyorum neden ki
benimmdunyamm boşver cnm anlamıyorlar
[silindi] hangi doktor asgari ücretten az maaş alıyor
Zeynep_imveAnnesi hak aramanın yolu baş kaldırmak boyun eğmemek her iş grubu yapsin hepsini destekleyelim
Mihrimahvuslat ben gittim sabah gebelere bakılıyor canım
Zeynep_imveAnnesi herkesin düşünce yapısı farklı anlamasinlar anlamak zorunda değiller bende onları anlamak zorunda değilim onların fikirleri
benimmdunyamm ayrıca tüm doktor maaşları da aynı değil asistan olan gece gündüz çalışanlar hak etmedikleri muameleyi görünce devam etmek istemiyor tabiki kimse keyfinden iş bırakmıyor mobing denen bir şey duydunuz mu sırf maaş değil dertleri ŞARTLARIN İYİLEŞMESİ ve bu yüzden iş bırakan canına kıyan kaç doktor var bence araştırmandan sadece maaş kıyaslaması yapmak hem hoş değil heö doğru bir yaklaşım değil