Soncul Ben gözümle gördüm ya adam dr diyorki sistem şuan onay vermiyor adam elinde demir levye ile girdi dr u dövecek. Annesini getirmiş bekleyemezmiş.Böyle insanlarla oturun siz uğraşın bedava gönüllü olarak uzaktan konuşması kolaydı yapın evladınızı dr okutun 6 sene sonra 2 yıl şark hizmeti , üstüne adam sistem açilmiyor diye levyeyle yürüsün , maaşları yatmasın bakalım böyle konuşabilir misiniz ?İster misiniz sizin evladınız bu muameleyi görsün? Özel dediğiniz kurumlarda bile hastane sahipleri kesik atıyor maaşlara bunu biliyor musunuz?

Soncul hepsi yurt dışına gidiyor zaten. Bize işinde iyi olmayan doktorlar kalacak en son. Onlar kaç sene okumuş hayatını adamış. Onların karşılığını alamadıkları için bu şekilde oluyır. Biziö de ses çıkarmamız laızm bu düzenin kurulması için yoksa her türlü doktorsuz kalıcaz.

Soncul Her hastanenin acili aktif şekilde çalışıyor zaten. Bunu bu kadar büyütmenin anlamı yok. Haklarını almaya çalışıyorlar

Mahinur_2 gitsin hafta sonu yapsın grevini tabi yapar mı hafta sonu amaç milleti rezil edip mağdur etmek milleti mağdur ederek grev yapılmaz hakkını arasın gidip de zorla bulduğumuz randevu günlerinde aramasın herkes işini yapacak

benimmdunyamm öncelikle seviyeli olun neyin kafasını yaşıyorsunuz falan hoş değil düşünce öZgürlüğü var bir şeyin kafasını yaşamaya gerek yok ayrıca ülke doktorsuz kalınca kıyaslamanıza devam edin lütfen

mhmmddgc karşılaştirmiyorum o da hakkını arasın diyorlar asgari ücretli hakkını birgün arasın işini bırakıp grev yapsın ertesi gün bir işi yok doktor madem doktor halkını mağdur etmeyecek gidip hafta sonu yapacak grevini zar zor bulunan randevular iptal edilmicek ama onların amaçları zaten millet rezil olsun ki bize zam yapsınlar hesabı

• [silindi]

benimmdunyamm doktor asgari ucretliden cokta farkli bir maas almiyor. Esim moto kurye haliyla doktordan cok kazaniyor maalesef. Bir yerde insan yasami soz konusu , digerinde market esyasi falan. Sence normal mi bu ?

benimmdunyamm neden hakları olmasın efendim grev yapmak, sendikalaşmak en temelde işçinin hakkıdır zaten. Beyaz yaka sonradan gelir.

Zeynep_imveAnnesi herkesin düşünce yapısı farklı anlamasinlar anlamak zorunda değiller bende onları anlamak zorunda değilim onların fikirleri

Mahinur_2

benimmdunyamm ayrıca tüm doktor maaşları da aynı değil asistan olan gece gündüz çalışanlar hak etmedikleri muameleyi görünce devam etmek istemiyor tabiki kimse keyfinden iş bırakmıyor mobing denen bir şey duydunuz mu sırf maaş değil dertleri ŞARTLARIN İYİLEŞMESİ ve bu yüzden iş bırakan canına kıyan kaç doktor var bence araştırmandan sadece maaş kıyaslaması yapmak hem hoş değil heö doğru bir yaklaşım değil