Ahsenmom bu toplumu isyana sürükler hiçbi iş yürümez az mantıklı olun ya başkaldırmak iyi bişey mi 🤦‍♀️

mertveannesi2211 tamam da burada suç onlara hak vermeyenlerin değil mi? Ama mağdur olan her iki taraf değil mi? Ama bu ülkede şu an kimse hakkını alamıyor ki. Yani tek onlar değil. Evet herkes için şu an üzücü zamanlardan geçiyoruz ama bir grev yapsınlar böyle yer yerinden oynasin bak o zaman neler oluyor. Bunlar grev yapıyor ama sadece bir kaç şehirde azıcık kişi toplanıyor hakkımızı arıyoruz diyip bitiyor geri kalanlar ise gitmediği ile kalıyor. İyi bir ses duyurulması lazım her ay 2 gün her ay 2 gün bu sefer insanlarda mağdur oluyor. Valla ben dde öğretmenim çok zor koşullarda çalıştım veliden sözlü taciz şikayetler köye araba gitmezdi neeler neler yaşadım ama hepimiz görevimiz dedik. Eşim askeri personel ayda 5 gün görmüyorum her an görev tehlikesi ile dolu bir hayatı var. Ama o onun işi diyoruz el pençe diyoruz.

Mahinur_2 valla ben devlette sadece 1 tane iyi doktorla karşılaştım başka hiç karşılaşmadım ya baştan sağma ya azarlama başka birşey yok devlete gidemiyoruz zaten böyle doktorlar yüzünden özele gidiyoruz

enbiannee işte bundan da bahsediyorum kendi doktorlarımız gidip başka doktorlar gelince anlaşılacak yurt dışı bizim doktorlarımızı almak için can atıyorlar çünkü bilgi tecrübe çok

Ayy ne desek boş asla anlamıyorlar asla. Biz haklılar grevde dedikçe üstte doktor eşi çıkmış hastalar mağdur diyor, aman ne düşünüyorsaniz düşünün
        Bir gün hastaneye gidince dilini bilmediğiniz birisi sizi muayene etmek isterse görürsunuz

benimmdunyamm ah ah hamileliğimin başında doktorla ikili test konusunda bir sıkıntı yaşadık bana neler dedi ağladım bağırdı çağırdı. Yine de saygimla çıktım odadan sonra cimere şikayet ettim meğer öğrendim ki doktor sürekli şikayet ediliyormuş. Doktorlar artık acısını hastadan çıkarıyorlar halbuki biz naptik onlara. Ben de öğretmenim öğrencimi mi doveyim acısını öğrenciden mi çıkarayım 😂

benimmdunyamm durumu olup gidemeyenler varsa grevin bitmesini bekleyecek canim. Ben okuduğumu gayet anlıyorum anlamayan sensin. Aciller çalışıyor gerçekten hasta olduğunu düşünen varsa buyursun acile gitsin. Ayrica 9 gün bayram tatilinde ne yapacak bu grevde 2 günde magdur olup gidemeyen tayfa çok merak ediyorum 😄

MeralMine O zaman doktorların ettiği Hipokrat yeminleri de yalan boşa etmesinler sizin düşünce tarzınıza göre yapmak bakmak zorunda değiller Ya neden doktor olmuşlar kurduğunuz cümle çok yanlış benim eşim gayet hastalarına saygılı bir doktordur ve bugüne kadar da hiç bir hastası için of dediğini duymadım hasta sayımı da yapmamıştır bugüne kadar bugün 200 hasta baktım bugün 1000 hasta diye her mesleğin zorluğu olucaktır önemli olan layığıyla yapmak hakkıyla yapmak gerçek hastaları mağdur etmemek doktorlarında mağdur olması doğru değil hastaların da yine diyorum şiddet evet doğru değil ama meslekler seçiliyorsa düzgün yapılmalı herkes hakkını arayabilir ama kimse mağdur olmasın bu konuların bu tarz platformlar da tartışılması bile saçma zaten

Zeynep_imveAnnesi durumu olmayan acile gidebilir canım aciller çalışıyor. Sen eşinle tatillerde fink atarken saglik sektörü 7/24 çalışıyor rahat ol. Haklarını da arayacaklar tabi vatandaş olarak hakkını biliyorsan sen de üstüne ne düşüyorsa onu yap çalışanların yaptığı gibi. Tutan yok 😄

• [silindi]

benimmdunyamm asgari ucretten az demedim iyi okuyun asgari ucretten cokta farkli dedim. Bir doktor insani acip kesip organlarini tedavi edip kapatabilir. Kadin dogum orneginden gidelim , dogurtur sizi sonra bebegin kordonunu falan keser , diker sizi surekli kontrol eder. Bon bon baktiginiz cihazlari anlar. Bunun icin 6 sene okumus , milyonlarca terim ezberlemis tus a girmis alakasiz bir yerde yillarca gorev yapmis ve buyuk ihtimalle 20li yaslarindan 30 civarina kadarini bu meslek icin adamistir. Ve siz 10.000 tl cok diyorsunuz o adam/kadin icin (genelde paylasilan doktor maaslari+giyim +nobet gibi ekstra gelirlerle bu civarlara tekabul ediyor.) hic birsey. Nedenine gelirsek , insancil olmayan calisma saatleri , insancil olmayan davranislar , yaptigi isin kucumsenmesi. Dirsek curutmeyi birak adam hayatinda belki nefes almadi bu bolum icin insanlara iyilik guzellik diye hale bak. Tanidiginiz birinin basina (umarim gelmez) boyle bir sey gelse cingar cikar. Baskasi olunca umrunuzda olmuyor. O insanlar senin benim sagligimi babasinin hayrina duzeltmiyor , adam emek vermis elbet hakkini isteyecek. Benim esim kurye ya kurye , getirde siz siparis veriyorsunuz benim esimde getiriyor :D bu kadar. Lise mezunu. Oda daha yeni aciktan mezun oldu. Doktordan daha yuksek para aliyor. İnsan sagligindan bahsediyoruz. Bir poset alisveris nasil daha degerli olur ya.

benimmdunyamm size denk gelmemiş demekki bir çok iyi doktor var zaten şartları iyi olsa onlarda gülücük saçar merak etmeyin sizinle dertleri ne olsun yoksa geniş düşünmek gerek yurt dışında bir hastaya doktor yrım saat ayırmak zorunda ki hasta ile tam ilgilensin peki bizde kaç dk randevu aralıkalrına baktınız mı siz 10 dk değil öi ilaç mı yazsın muayene mi etsin ne yapsın sizce gğnde 100 hasta bakacaksın deniliyor adam gülücük mü saçsın size yurt dışı on hasta bakıyor beş sabah beş öğlen ve herşeyiyke ilgileniyor dimi bunalrı bilemeden konuşmak arkalarından konuşmak gayet güzel

Mahinur_2 bu ulkede doktor olsam ve hakkimi alamasam bende giderim cok net. Avrupa kiymet biliyor. Cunku orada bir doktor yetistirmek cok maliyetli. Turk doktorlarimizi havada kaparlar. Katiliyorum sana canim..

Nskyhn gitmiyoruz zaten canım diyorum ya hayatımda bir tane iyi doktorla karşılaştım başka karşılaşmadım diğerleri ultrason kağıdı bile vermiyor gorumceme herkese resim versem kağıt ki kalır demiş cinsiyeti sormuş ben cinsiyetle ilgilenmiyorum demiş sanki babasının hayrina bakıyor