Sevdee90 https://ty.gl/u3cmdx59n4 kesinlikle bu bende geçen hafta aldım çok güzel hem sağlamlığı hem rahatlığı hemde görüntüsü fotoğraflardan ve beklentimden daha güzel geldi diyebilirim
Bebek arabası önerisi
Sevdee90. Ben 4 Baby Bagi travel almayı düşünüyorum port bebe ile katlanıyor hafif görünüyor hem önü açık olduğu için 2 3 yasa kadarda kullanılır fiyat olarakda iyi civilde görmüştüm
Xsevgi63 bende aynısını aldım daha kullanmadik oğlumu bekliyoruz hayırlısıyla geldiğin kullanırız siz nkdr ve nerden aldınız acaba
philologistmom Biz de yoyko city aldık 9 aylık bebegi olan yakın arkadasimiz var bugün onlar geldi mama tepsisinde yemek yedi uyudu arabayla evde gezindi biz de test etmis olduk kendi arabalarindan daha iyi oldugunu söylediler cok pratik dediler babyplus canyon onlarin da arabasi ama yoyko biraz daha hafif dediler secim sizin sevgiler..☺️
Sevdee90 kabin boy bebek arabalarda travel olanları tercih etmeni tavsiye ederim hem yerden tasarruf hemde travel bebek arabaları gibi hantal olmuyor ben maclaren atom kullanıyorum memnunum ama başka modellerde de vardır
Kraft extreme travel sistem arabayı aldık henüz daha kullanmadık ama sürüşü çok rahat puseti bir tık ağır ama 3 yaşa kadar kullanılabiliyor olması avantaj ,katlanabilir özelliği var ve yenidoğan dönemi içinde ayrıca puseti var takması kolay malzeme kalitesi de oldukça iyi araç içinde de kullanabiliyorsunuz
Bende araştırmalarım sonucu bugün bebek arabası aldım “Cybex Eezy S Twist” katlaması, araba da kapladığı yer, 3,5-4 yaşına kadar kullanımı ve en önemlisi hafif olması benim için çok önemliydi bu model de karar kıldım o yüzden, ürünü çok beğendim 🧸🤎
Kesinlike pierre cardin twist travel sistem. Ağır falan da değil. Çift yön ve kullanışlı. Ve ben gidip sıfırını almadım. Letgodan buldum ve pandemi nedeniyle iki ay kullanılmış. Ben aldığımda sıfır gibiydi araba gidip sıfırına da çok para bayılma derim şahsi fikrimce. Tabi ki sizin fikriniz bişey diyemem ama. Zaten şuan benim aldığım arabanın sıfırı 10.000 lira. Ben gayet ucuza ve temize buldum.
Sevdee90 mima xari travel sistem Bebek Arabası aldık yorumları kalitesi çok iyi demişlerdi bende modelini rengini çok beğendim ama bebiş daha dogmadigi için kullanmadim
[silindi]
Sevdee90 chicco goody plus✌️
Sevdee90 ben civilden en ucunuzu almıştım 400 tlye 1.5 sene önce o kadar rahat o kadar hafif ki tek elimde çocuğu tutuyorum tek elimde araba posetlerimi taşıyorum hatta bide üstüne o kadar hafif alt katımdaki komşum travel sistem almış 3 kere inip çıkıyo evine arabayi katlayamiyo yani tam bi eziyet o kadar para vermis benim arabami kullanıyo çünkü gerçekten çok rahat
Katze8sirac Merhaba bende bu arabadan aldım ama daha bebiş doğmadığı için kullanamadım evde denedim sadece siz kullandınız mı nasıl dışarda kullanımı falan bir de bunlar çok ağır hantal yer kaplıyor kötü neden aldın tarzı yorumlara maruz kaldım cidden öyle mi
Prego solo aldım mart gibi 4 bine ama şu an 6 bin diyor 😢
Ecceee haklısınız bende araştırarak aldım easyfold 2 de katlanınca neo kadar küçük değil ama çok fazla da fark yok oturma ünitesinden dolayı onu tercih ettim. Hem hafif sürüşü çok kolay ileriye dönük aldım açıkçası travel sistemler çok ağır gelmişti denediğimde. Güle güle kullanın inşallah ☺️