• [silindi]

Sevdee90 chicco goody plus✌️

Sevdee90 ben civilden en ucunuzu almıştım 400 tlye 1.5 sene önce o kadar rahat o kadar hafif ki tek elimde çocuğu tutuyorum tek elimde araba posetlerimi taşıyorum hatta bide üstüne o kadar hafif alt katımdaki komşum travel sistem almış 3 kere inip çıkıyo evine arabayi katlayamiyo yani tam bi eziyet o kadar para vermis benim arabami kullanıyo çünkü gerçekten çok rahat

Katze8sirac Merhaba bende bu arabadan aldım ama daha bebiş doğmadığı için kullanamadım evde denedim sadece siz kullandınız mı nasıl dışarda kullanımı falan bir de bunlar çok ağır hantal yer kaplıyor kötü neden aldın tarzı yorumlara maruz kaldım cidden öyle mi

Xsevgi63 ben aldım daha doğum yapmadığım için kullanmak nasip olmadı ama fiyatı çok aşırı burada ben ebebekten mayıs ayında 2000TL ye almıştım bir de ebebek e bakın isterseniz

Prego solo aldım mart gibi 4 bine ama şu an 6 bin diyor 😢

kk1996 bende 2. El aldım 1500 e ama görseniz hiç kullanılmamış gibi.esimin arkadaşından aldık . Pandemiye denk geldiği için kullanamadilar

Ecceee haklısınız bende araştırarak aldım easyfold 2 de katlanınca neo kadar küçük değil ama çok fazla da fark yok oturma ünitesinden dolayı onu tercih ettim. Hem hafif sürüşü çok kolay ileriye dönük aldım açıkçası travel sistemler çok ağır gelmişti denediğimde. Güle güle kullanın inşallah ☺️

Sevdee90 Bagi easyfold 2 aldık biz. Çift yönlü, sürüşü, katlanması çok rahat.

Hamilton R1 kesinlikle öneririm bebeğimin kırkı çıktığından beri kullanıyorum kabin boy 22 kiloya kadar taşıyor oldukça hafif 6 kilo civarında tek elle kapanıyor tek elle açılıyor en sevdiğim yönü de bu kucağımda bebeğim varken arabayı katlayıp açabiliyorum, dolmuş otobüse binerken sorun olmuyor çok yer kaplamıyor. Travel sistem yeğenimde kullanıyorlardı kesinlikle çok hantal oluyorlar çok yer kaplıyorlar, happy kids de travel sistem alanların büyük bir çoğunluğu pişman ve şu an satıyorlar alacaksan oradan daha uyguna çok az kullanılmış alabilirsin

Sevdee90 cancanbebe aldım inşallah kullanmak nasip olucak set halinde aldım gayet güzel çift taraflı katlanabilir gayet iyi duruyor

kk1996 Amin insallah kaç haftaliksiniz siz Rabbım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin insallah

Sevdee90 Kraft prag travel sistem aldık arkadaşımın casual cadillac onun ki de çok iyi ama bizimkinin puseti biraz daha büyük Buda daha ileri zamanlarda kullanmasını sağlar bence . Bide benim aldığım bayağ hafif.

Zeyfat17 bende dooana düşünüyorum ama o kadar verip az kullanıp yeniden araba ve oto koltuğu almak ne kadar mantıklı

Sevdee90 Kraft onyx ve puset aldık biz. Benim kadar araştıran olduğunu sanmıyorum. Çok hafif 8.3 kilo çift yönlü. Puseti de çift yönlü ve çok hafif. Bildiğiniz mağaza satış elemanı gibi her şeyini araştırdım. Öneriyorum 😂

Sevdee90 çift yön donebilen alın uc tekerli alın sızın ve bebısın onunude yıecek ıcecek koymalı alın

Merhaba guzel anneler ve gebeler :) uzun arastirmalarimiz sonucunda inglesina trilogy aldik. Travel sistem olmasina ragmen katlanmasiyla birlikte az yer kaplamasi guvenligi ve hafifligiyle hosumuza gitti. Sonrasinda baston araba olarak kullanmayi dusunuyoruz. Alacak olanlara tavsiyemdir