Kızlar bebek arabası arayışındayım tecrübeli olanlardan öneri istiyorum travel sistemler nasıl oluyor? Ben sürüşü kolay hafif hantal olmayan bir araba istiyorum. bebeğide 2.5-3 yaşına kadar idare ettirsin. Hangi model kullanıyorsunuz memnunsanız modelini yazar mısınız?

Birgul bu tartışmayı sabitledi.

2-3 yaşına kadar idare edebileceğiniz araba arıyorsanız eğer kesinlikle Travel sistem arabaları öneriyorum. biraz ağır ama kullanışlı katlanabiliyor araç içerisinde yer kaplıyor bilginiz olsun ama kullanım yönünden en rahat bebek arabaları travel sistemli olanlar. Pusetle beraber sizi 3 yaşına kadar rahat götürür nasip olursa bir sonraki çocuk için de kullanabilirsiniz.
    soobaby bizimki

Sevdee90 Pierre cardin legend kullanıyorum. Travel sistem çok memnunum. Tekerleri büyük olması sürüş rahatlığı açısından çok iyi. Tabi şuan fiyatları aşırıı uçmuş 🤧

Sevdee90 doona çok seviyorum ben kullanmadım ama almayı düşünüyorum inşallah biraz pahalı ama küçücük kullanışlı sonra zaten bastonla geçiliyor o yüzden kullanilabilir

Sevdee90 travel sistem mi aslaaa 😳😳 görünüşü şık ama çok ağır bagaja sığmıyor hantal ve 2 yaşında yeğenim şimdiden sıkışıyor içinde 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Yoyko city aldık ama henüz kullanmadık.Şu ara hepsi buradada çok uygun. Sepette de indirim yapıyorlar. Öyle ağır bir araba değil. Kullanışlı sağlam gözüküyor. Diğer arabalarda olmayan bütün aparatlar yağmurluk mama sehpası sineklik gönderiliyor.

Sevdee90 Ben de çok kararsız kalmıştım. Hamilton R1 kabin boy aldım. Aşırı pratik ve hafif. Kolay açılıp kapanıyor ve yer kaplamıyor.22 kg kapasiteli. Yenidoğan döneminde de kullanabiliyorsunuz. Tam yatıyor. Bebeğim 44 günlük birkaç kez kullandım ve sevdi. Tek olumsuz yanı çift yön olmaması. Sadece dışa dönük kullanabiliyorsunuz. Chicco Goody plus ın muadili

Sevdee90 merhaba ben casual cadillac kullanıyorum travel modellerin arasında hafif ve katlanabilir olanlardan sürüşüde çok rahat

Bende babylo xt panaroma var travel sistem hiç kullanılmamış, benim kendi bebek arabam olduğu için satmak istiyorum. Bana Almanya’dan hediye geldi, Alman malı çok kaliteli bir bebek arabası ve travel olmasına rağmen oldukça hafif. Düşünürseniz konuşalım.

Sevdee90 travel düşünürseniz pierre cardin twist plus çok severek kullandım. 1 yaş sonrası kabin tipi tercih ettim. Chicco goddy plus. Aşığım resmen bebek arabama ☺️

Sevdee90 bugaboo camelon asla hantal degil tek el ile çok rahat sürüyorsun diğer çocugumda da kullanmıştım bunda da yine aynı arabayı tercih ettim. Sıfırı çok pahalı ikinci el bulabilirsiniz sitelerden

Sevdee90 prego quattro pro aldım ben de. Hafif bir araba ve katlanınca minnacık oluyor. Birkaç kullanan gördüm çocuklar 2 yaşında falandı. 🌸

2.bebeğimi bekliyorum inşallah ilk kızımda 3 araba değiştirdim kesinlikle Prava P14 travel sistem öneriyorum çok kullanışlı konforlu kızım çok sevdi kardeşinede kullanacaz inşallah diğer travel sistemler kadar büyük ağır hantal değil