Sevdee90 Ben Kanz travel sistem olanini aldim oyle rahat bir surusu var ki hic yormuyor insani tekerlekler 360 derece dönüyorlastiklerin havasini kendiniz ayarlayabiliyorsunuz cok yuksek geldiyse ona gore alcaltiyorsunuz.Hayirlisiyla ilk surusumu bebisim dogdugunda yapacam😊
Bebek arabası önerisi
Sevdee90 fiyat araliginiz nedir?
Sevdee90 bagi easyfold 12 aylık bebeğime kullanıyorum dogdugundan beri pusetli satılıyordu
Ben elele markası travel sistem kullanıyorum ama kesinlikle önermem çok ağır ve hantal tek başınıza bebekle dışarı çıktıgınızda zorlanacagınız bir model bakarak görerek almak en mantıklısı internetten almayın bence
Kraft energy aldık travel sistem olarak geçiyor ama oldukça hafif ve puset sonrası kullanım için kabin boylar şeklinde tek tuşla kapanıyor az yer kaplıyor umarım bebeğimiz de sever kullanabiliriz 🙏
Sevdee90 https://ty.gl/u3cmdx59n4 kesinlikle bu bende geçen hafta aldım çok güzel hem sağlamlığı hem rahatlığı hemde görüntüsü fotoğraflardan ve beklentimden daha güzel geldi diyebilirim
Sevdee90. Ben 4 Baby Bagi travel almayı düşünüyorum port bebe ile katlanıyor hafif görünüyor hem önü açık olduğu için 2 3 yasa kadarda kullanılır fiyat olarakda iyi civilde görmüştüm
Xsevgi63 bende aynısını aldım daha kullanmadik oğlumu bekliyoruz hayırlısıyla geldiğin kullanırız siz nkdr ve nerden aldınız acaba
philologistmom Biz de yoyko city aldık 9 aylık bebegi olan yakın arkadasimiz var bugün onlar geldi mama tepsisinde yemek yedi uyudu arabayla evde gezindi biz de test etmis olduk kendi arabalarindan daha iyi oldugunu söylediler cok pratik dediler babyplus canyon onlarin da arabasi ama yoyko biraz daha hafif dediler secim sizin sevgiler..☺️