Bebek arabası önerisi
tarcinnnn merhaba bende bu bebek arabasını almayı düşünüyorum 3 ü bir arada olan travel sistemlisini ne zamandır kullanıyorsunuz acaba memnunmusunuz ?
munevver93 bende cybexin yine cloud q su var. Bebeport almadım hiç yaz bebeği olacak zaten gerek de yok çünkü tam yatış özelliği de mevcut. Daha kullanmak nasip olmadı 😂 doğmasını bekliyoruz beyefendinin 😂
Prego Mios aldık bizde geçen ay. Babymall da kampanyasıyla 7800 e geldi pusetle birlikte. Şuan kampanyalı var mı bilmiyorum. ama özellikleri çok iyi.Prrgonun en son modeli, yeni çıkan bir model.hafif, oturma ünitesi ile katlanıyo tutma kolu 2 tarafada geçiyo veya istersen oturma ünitesini de çevirebilirsin vs vs incelemenizi tavsiye ederim
Sevdee90 baby care travel sistem bizim arabamiz cok hafif ve konforlu geldi bana bizim magazamiz var bebek internetten bakmistim bilgim olmadan joie falan babam onermedi
Drymama çok mutlu oldum bunu duyduğuma çok teşekkür ederim 🥰
Gizemsgumgum fotoğraf atar mısınız
Hurricane fotoğraf atmayı bilmiyorum nasıl atılıyor? Google babylo panaroma xt travel yazın videosu çıkıyor.
Sevdee90 kesinlikle travel sistem alma geçen hastanede gördüm anne ve baba çocuğu icine koyamıyordu çok zordu ve arka kısmı dik olmuyordu baktım baya uğraşıyorlar 😂😂bizim milet gösterisi sever ama sen sen ol alma ben izleyince sıkıldım dedim haa demek sadece öyle görüntüsü iyi normal bebek arabasi al 4 yaşına kadar çocuk biner ve etraftan çok duydum kimse memnun değil çocuk az büyünce sığmıyor o hastanedeki çocukta 2 yaşında gibiydi 🤗
Fisher price Sierra travel sistem aldık biz. Kalite ve sağlamlık olarak çok beğendim ama biraz hantal. Kapandığında da biraz yer kaplıyor. Kabin boyların da sürüşü bu kadar konforlu olmuyormuş. Bir tercih yapmak gerekiyor alırken.
Sevdee90 ben 4Baby markası aldım yani kullanan insanlara sordugumda bunu cok onerdiler https://www.trendyol.com/4-baby/bebek-arabasi-gri-98246-p-48084474?boutiqueId=598437&merchantId=136842 travel sistem değil ablamın cocugu 3 yasinda hala kullaniyor ablamda cok memnun çok rahat diyor oda ilk basta travel sistem aldı fakat kullanamadı çocuk istememis rahatmi degilmi bilemem bende normal olarak travel sistemleri cok hosuma gidiyordu ama maalesef hangisini rahat kullanabilceksem o olsun diye bunu seçtim
dormicum bagi neo hakikaten güzelmiş.ama fiyatı 6.5 fazla.Çok kullanışlı ya