Gizemsgumgum baktım da göremedim fotoğraf için Google a mutluresim yazın ordan fotoğrafı seçip verilen linki kopyalayın

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Efemom2 ben pusetle birlikte aldım daha sonra büyük olan parçasını kullandım cok rahat kullanımı şimdide kızımda kullanıcam inşallah 🙏

Ferhan-1 teşekkür edeirm bende pusetle alıcamda kullanan birinin yorumunu merk etmiştim

Melokrks benim evim biraz geniş ben evin içerisinde kullandım benim de henüz bebeğim doğmadı ama tekerleklerinin büyük olması çok avantaj ergonomik tasarımı sayesinde ben çok rahat kullandım ve her gelen bayılıyor e bebek mağazasında baktım orada bile benim aldığım gibi birşey yoktu hem yüksek hem duruşu asil hemde kullanımı çok rahat biz bayıldık 👍🏻 Ayrıca ağır değil ben alırken çok araştırdım bebek arabalarının ortalama ağırlığı bu zaten daha hafifi incecik profillerle yapılıyor sonra çıt çıt kırılıyor yer kaplama konusunda da açınca evet büyük ama katlayınca çok yer kaplamıyor hangi arabayı alsanız illa ki bu kadar yer kaplayacak siz söylenenlere bakmayın kullanın çok seveceksiniz

Katze8sirac Ya çok teşekkür ederim resmen içimi rahatlattınız inanın rüyama bile girdi artık düşünün o kadar üzüldüm çevremdeki kötü yorumlara 🤦‍♀️ Bende evde bir kaç kez denedim sürüşü rahat çok da beğenerek aldım inşallah güzelce kullanmak nasip olur 🙏🏻 Puseti oto koltuğu olmuyormuş değil mi ? Bir de pusete bebeği koyunca çok rahat edemez gibi mi sizcede incelediniz mi nasıl ?

Melokrks puset oto koltuğu olmuyor evet ama emniyet kemeriyle sabitleyebilirsiniz denildi ben çok tercih etmem onu ne olur ne olmaz. Pusetin içi rahatsız değil ama pusetler için minder alırsanız çok rahat kullanırsınız zaten ilk aylarda bebek arabasına puseti takar kullanırsınız

Katze8sirac Oto koltuğu olarak kullanılmaz o mecbur oto koltuk alacağız. Bir de hastaneden bebeği o pusetle çıkabiliriz demi o kulllanılır yani içine minder yaptırıp

Sevdee90 Sürüsü kolay en hafif olarak aldım 3 yasa kadar kullandım ama oda ağır geliyor biyerden sonra insana travel sistemlerde vala 😂.Casual Quatro var arabanız tek kapılı küçük bagaj ise zor sığıyor birde tabi ki dolmuş kullanıyorsanız tamam kapanması etmesi eyvallahta hem bebek hem onu dolmuşa koy zor yani uğraştırıcı . Halk otobüsü tercih etmeniz lazım 7-24 🌸.En güzel dediğiniz özellikte bastın modelleri chicco ,casual ,britax römer markalarının bazılarını poşetli olarakta kullanıyorsun diye biliyorum .Henzu 6 haftalığımda nasip olursa baston almayı düşünüyorum ileride bendekini pusetli dönemde kullanırım da sonrası icin kesinlikle baston .

Melokrks canım o puseti kullanacağım ben hastane çıkışına ama bugün birşey fark ettim bebek arabasının sürüş kolu oynuyor hafif seninki de öylemi

Bagi neo şiddetle tavsiye ederim yeni dogandan 5 yasa kadar kullanimi oluyormus ayrica çift yön olabiliyor katlandiginda ufacik yer kapliyor surusude cok kolay tek elle bile yon verebiliyorsunuz

Katze8sirac Biz daha 4 ay var diye kutulayıp kaldırdık indirip bir bakmam lazım canm ama bir sıkıntı yoktu sanki ya hatırladığım