2.bebeğimi bekliyorum inşallah ilk kızımda 3 araba değiştirdim kesinlikle Prava P14 travel sistem öneriyorum çok kullanışlı konforlu kızım çok sevdi kardeşinede kullanacaz inşallah diğer travel sistemler kadar büyük ağır hantal değil
Bebek arabası önerisi
Sevdee90 joie muze aldık çok hafif ve guzel
Gizemsgumgum ne kadara satıyosunuz acaba
Sevdee90 joie litetrax 4
philologistmom yoyko nun garantisi çöp bildiğiniz.hepsiburada garantiyi karşılamıyor muhatap bile olmuyor sizinle.direk yoyko kendisi ilgileniyor bir sorun olduğunda kargoya siz veriyorsunuz kargo size ait ufak bi sorun için gidip gelmesi sadece kargo 400 500 u buluyo
Sevdee90 şuralarda bende durayım da ay sonu bende alcam ne alacağımı hiç bilmiyorum 🥺
Sevdee90 canım biz geçtiğimiz hafta civilden 4baby bagi travel sistem bebek arabasi aldık bebegim henüz doğmadı kullanma firsatim olmadı evde ve mağazada denedik biraz gayet hafif bir araba suanlik izlenimime göre önerebilirim tabi ilerde kullandıkça fikrim değişir değişmez bisey diyemem o yüzden ama çok hafif ve sürümü rahat bir araba
philologistmom bende hepsiburadadan aldım ne kadar sürede elinizde oldu siparisiniz ?
Sevdee90 bebeğim ocak doğumlu, 3 ay pusette gezdirdik zaten arabadaydık. Travel hiç kullanmadık. Biri vermişti ama gerek kalmadı hemde çok hantal, bagaja sıgmayan bir arabaydı. Travelleraın hepsi öyle bence. Bağaja koymaya sığdırmaya çalışmaya üşenip pusette taşımak daha kolay gelmişti. 3 aydan sonra da chicco lite way baston araba kullanmaya başladık. Hem bebek için rahat, hem taşıması kolay, hemde hafif olduğu için çok sevdik. Tek eksisi baston olduğu için tek yönlü olmasıydı. Ama zaten üstten fermuarı olduğu için bebeği görmekte sıkıntı yaşamadık. O bizim görememiş oldu. Etrafa baktı. Hala da kullanıyoruz 17 aylık şuan. Memnuniyetimiz devam etmekte.
İkinci gelecek inşallah onda da kullanacağız
Bende doona aldım. Traveli kullanmak çok zor, bebek doğar doğmaz da baston kullanmak olmaz diye bunu tercih ettim. Ben çok sevdim inşallah bebeğim de sever 😃 sevmese de mecbur kullanacak da zaten
Sevdee90 canım ben dün aldım kanz s-go travel sistem aldım daha kullanmadık ama yorumlarını çok okudum ve gayet iyiydi bende çok araştırmıştım marka olarakta iyi olduğunu biliyorum çok aşırı kaba değildi diğer travel sistemlere göre daha küçüktü sanki şuan indirimde civil mağazasında istersen bakabilirsin internet sitesinde de var
Canga02 normalde 300 sterline satışı var internette ben ortalama 5.000 TL’ye satmayı düşünüyorum
Sevdee90 hepsiburadadan joell marka aldım travel sistem gerçekten kullanışı çok rahat henüz bebekle kullanmadım ama tam fiyat performans ürünü
İnglesine trilogy aldım çok araştırdım ama henüz kullanmadık🤗
ddlra umarım öyle bi sorunla karşılaşmam😌
Srdm bir iki günde geldi hemen
philologistmom umuyorum