Sevdee90 travel sistemler ağır ama kullanım bakımdan çok güzel ben daha önce travel sistem kullandım ağır fakat içerisinde ki puset 6 aya kadar çok amaçlı kullanım sağlıyor. Hastanede evde araba da tek sorun ağır olması

MeriHera bende sırf pembe olduğu için onu düşünüyorum herhangi bir sorun yaşadınız mı ürünle

Sevdee90 bagi neo travel sistem..o kadar beğeniyorum ki anlata anlata bitiremem gerçekten de..31 haftalık hamileyim, henüz kullanmaya başlamadık ama çok araştırdık, bu süreçte pahalı markaların modellerini de tek tek inceledim kabin boylar travel sistemler ama bu kadar güzel tasarlanan bir bebek arabası görmedim..Travel sistem ama oturma ünitesi dahil ağırlığı sadece 9 kilo..Tek hamlede kolayca kapanıp açılabiliyor..Katlayınca neredeyse kabin boy kadar az yer kaplıyor bagajda ve üstelik oturma ünitesiyle beraber katlandığında bu kadar az yer kaplıyor..Çift yönlü kullanılabiliyor..Arka tekerlekleri büyük ve süspansiyonlu..Bizim aldığımız modelde birlikte gelen puseti Avionaut pixel pro modeli ve o da sadece 2.5 kilo ağırlığında, gördüğüm en hafif puset..Büyük de bir sepeti var ve mıknatıslı kapanıyor..YouTube a bagi neo yazıp inceleyebilirsiniz, bazı ebebek mağazalarında da var

Ozgeblt61 herhangi bir problem yaşamadım kullanımı rahat araştırdıysanız zaten bir çok ekipmanıda ücretsiz gönderiliyor, bagaja da sığıyor kurulumunda basit, bagaja koyarken arka tekerlekler büyük gelebilir bazı bagajlara onlarda kolay çıkabiliyor

Sevdee90 Kraft onyx travel sistem kabin boy çok memnunum hafif ve az yer kaplıyor

Sevdee90 ben galacy travel aldım aşırı memnunum ben minyon biriyim çok güzel kullanabiliyorum tekerlekleri çok güzel dönüyor ebebekte şuan 3500 civarı

Zeyfat17 ne kadara aldınız acaba ? Çok pahalilar 🥺 bende kocaman araba sevmiyorum zaten küçük biseyim 😂 travel sistemler bana büyük geliyor gözüme

Bagi neo aldık biz. Henüz kullanmadık ama çok kullanışlı, hafif ve çok az yer kaplıyor

Sevdee90 kraft lima aldım travel sistem ama kabin boy kadar hafif. Çift taraflı kullanılabiliyor. Tavsiye ederim 🌸

Kubra1235 3 ay önce Almanya’dan aldık biz indirimdeydi ozmn şimdi ne kadar bilmiyorum ama 300 EUR civariydi

Sevdee90 suny baby viper bebek arabası aldım çokda kullanışlı kabin boy öneririm canım

acemianneee_31 3 ay önce Almanya’dan aldık indirim vardı ozmn izofix i ile beraber 300 EUR civarı almıştık

Sevdee90 aylarca araştırdım artık neredeyse tüm markalara ve modellere hakimim diyebilirim. Bebek arabası benim için önemliydi açıkçası bütçemi kısmayacaktım bu konuda. Ama en sonunda hem ekonomik (beklentilerim doğrultusunda baktığım diğer arabalara göre) hemde aradığım tüm herseyim olduğu Bagi-Neo ya karar verdim. Aradığım şeylerden bazıları , hem hafif olsun , hem çift yönlü kullanilabilsin, hem aşırı büyük tekerlekli olmasın, koca bagaji kaplamasin bi yere giderken sırf araba koyduk diye valizleri nereye koycaz sorunu yasamak istemiyordum, şimdi iki koltuk arasına bile rahatça sığabilen bir arabamız var, tek elle hızlıca kapanabilsin, kolayca açılsın,kademelerinde tamamen düz yatma özelliği olsun, hem travel sistem gibi olsun hemde ilerleyen zamanlarda bana yeni bir araba aldırmasın baston arabaya ihtiyaç duymayayim diyorsan mutlaka bak derim . Biz 750 TL ye bir puset aldık taktık müthiş oldu. Ayni zamanda oto koltuk olarak da 6 aya kadar kullanacağız insallah. Bu arada Yağmurluğu, adaptörleri, soguktan koruyucu yorgan gibi arabaya geçirilen diğer tüm parçaları fiyata dahildi. Ekstra bir masraf da çıkmadı yani. Aklıma gelen özellikler bunlar, Kesinlikle bi bakmanı tavsiye ederim. 😊

Cybex eezy s twist +2 aldık, çok memnunuz.
            Araba çok hafif, uzun boy için uygun, bebek uzun boylu olsa da yıllarca uzayacak mesafesi var. Tekerleri küçük müthiş rahat dönüyor, inanılmaz pratik tek elle bile kolay kontrol sağlanıyor.
            İki yöne de bebek üzerindeyken bile döndürebiliyorsunuz, zaten adı üstünde easy twist. Bu özellik güneş ya da rüzgar anlarında çok işe yarıyor 2 sn almıyor döndürmek. Kabin boy değil ama katlanınca küçük bagajın yarısını bile kaplamıyor. Tek elle kapanıyor ve açılıyor.
            Hantal bir bebek arabası almayı hiç istemedim, bu ve kabin boylar arasında kalmıştım hep. Hafif ve kullanışlı, yeni fiyatlarını bilmiyorum :( Kasım gibi almıştım.

Sevdee90 ben mamma marka aldım iyi ki de almışım çok güzel hem uygun hemde aşırı kaliteli çift yönlü tercih ettim

Cybex balios lux aldık ana kucağı ile beraber. Kaliteli bir şey alıp uzun süre kullanmak bize ucuz bir şey almaktan daha mantıklı geldi.

Sevdee90 Ecceee ben de bagi easyfold 2 aldım toplam ağırlığı 9 buçuk kg. Pusetini de aldım. Neo almayı da düşündüm fakat içi biraz küçük gibi geldi. Ne kadara almıştınız siz