Sevdee90 aylarca araştırdım artık neredeyse tüm markalara ve modellere hakimim diyebilirim. Bebek arabası benim için önemliydi açıkçası bütçemi kısmayacaktım bu konuda. Ama en sonunda hem ekonomik (beklentilerim doğrultusunda baktığım diğer arabalara göre) hemde aradığım tüm herseyim olduğu Bagi-Neo ya karar verdim. Aradığım şeylerden bazıları , hem hafif olsun , hem çift yönlü kullanilabilsin, hem aşırı büyük tekerlekli olmasın, koca bagaji kaplamasin bi yere giderken sırf araba koyduk diye valizleri nereye koycaz sorunu yasamak istemiyordum, şimdi iki koltuk arasına bile rahatça sığabilen bir arabamız var, tek elle hızlıca kapanabilsin, kolayca açılsın,kademelerinde tamamen düz yatma özelliği olsun, hem travel sistem gibi olsun hemde ilerleyen zamanlarda bana yeni bir araba aldırmasın baston arabaya ihtiyaç duymayayim diyorsan mutlaka bak derim . Biz 750 TL ye bir puset aldık taktık müthiş oldu. Ayni zamanda oto koltuk olarak da 6 aya kadar kullanacağız insallah. Bu arada Yağmurluğu, adaptörleri, soguktan koruyucu yorgan gibi arabaya geçirilen diğer tüm parçaları fiyata dahildi. Ekstra bir masraf da çıkmadı yani. Aklıma gelen özellikler bunlar, Kesinlikle bi bakmanı tavsiye ederim. 😊