Katze8sirac Biz daha 4 ay var diye kutulayıp kaldırdık indirip bir bakmam lazım canm ama bir sıkıntı yoktu sanki ya hatırladığım
Bebek arabası önerisi
Melokrks anladım teşekkür ederim ☺️
Katze8sirac Ay dur daha kullanmadan bir sorun çıkmasın ya 😊
Melokrks benim çok canım sıkıldı ya iade etsem 250 ₺ farkla geri alacağım değişim yokmuş
Katze8sirac Çok mu kötü kolu nasıl oynuyor garantiye göndersen nasıl olur aslında almaları lazım çok saçma nerden almıştın ürünü ? Benm arkadaşım bizimkinin aynısını 1 senedir kullanılıyor arabalarıda yok her yere onunla gidiyo çok memnun çok iyi diyor Bende ondan görerek aldım zaten şans işi mi nedir anlamadım gitti valla
Melokrks trendyoldan aldım bende çok sevdim aslında geçen gün fark ettim kol oynuyor ve çat çat ses çıkarıyor oynamasından çok ses kafamı karıştırdı sanki bir yeri kırılmış gibi siz nereden aldınız garantiye gönderebilirmiyim hiç bilmiyorum aldığım firmaya yazayım bir
Katze8sirac Ben riske atmamak için netten almadım normalde alışveriş yaparım ama bunu dokunarak bakarak kendim alayım istedim ve bebek ürünleri satan bir dükkandan aldım. Sen bir satıcıya sor olmadı garantiye yolla neden fazladan para verip değişeceksin ki çok saçma yeni ürün her şeye bir kılıf buluyorlar bizi madur ediyorlar böyle
minisinannesiiii markası ne acaba
Melokrks garantiye yazdım parça kırılmadan tamir yapamayız dedi ne saçma parça kırılırsa göndermeliymişim amannn ne bileyim nasip kısmet artık
Katze8sirac Bi kullan bakalım belki sorun çıkarmaz ne diyim valla bu bebek arabası olayını bende kafaya çok taktım ama saldım artk dediğin gibi nasip kısmet bir de şey var fiyat performans ürünü gibi bir şey işte piyasaya bakınca inşallah kullanışlı olur sal gitsin 😀
Efy11 15 gün önce kullanmaya başladım. Gerçekten parasını hakediyor inanılmaz rahat sürüşü var. Tek eksisi bizim için bagajı tamamen kaplıyor 😂 yanına sadece bebek çantasını ve bir kaç ufak şey koyabiliyoruz. Eğer küçük bagajınız varsa ona hazırlıklı olun sadece