Gizemsgumgum fotoğraf atar mısınız
Bebek arabası önerisi
Hurricane fotoğraf atmayı bilmiyorum nasıl atılıyor? Google babylo panaroma xt travel yazın videosu çıkıyor.
Sevdee90 kesinlikle travel sistem alma geçen hastanede gördüm anne ve baba çocuğu icine koyamıyordu çok zordu ve arka kısmı dik olmuyordu baktım baya uğraşıyorlar 😂😂bizim milet gösterisi sever ama sen sen ol alma ben izleyince sıkıldım dedim haa demek sadece öyle görüntüsü iyi normal bebek arabasi al 4 yaşına kadar çocuk biner ve etraftan çok duydum kimse memnun değil çocuk az büyünce sığmıyor o hastanedeki çocukta 2 yaşında gibiydi 🤗
Fisher price Sierra travel sistem aldık biz. Kalite ve sağlamlık olarak çok beğendim ama biraz hantal. Kapandığında da biraz yer kaplıyor. Kabin boyların da sürüşü bu kadar konforlu olmuyormuş. Bir tercih yapmak gerekiyor alırken.
Sevdee90 ben 4Baby markası aldım yani kullanan insanlara sordugumda bunu cok onerdiler https://www.trendyol.com/4-baby/bebek-arabasi-gri-98246-p-48084474?boutiqueId=598437&merchantId=136842 travel sistem değil ablamın cocugu 3 yasinda hala kullaniyor ablamda cok memnun çok rahat diyor oda ilk basta travel sistem aldı fakat kullanamadı çocuk istememis rahatmi degilmi bilemem bende normal olarak travel sistemleri cok hosuma gidiyordu ama maalesef hangisini rahat kullanabilceksem o olsun diye bunu seçtim
dormicum bagi neo hakikaten güzelmiş.ama fiyatı 6.5 fazla.Çok kullanışlı ya
Gizemsgumgum baktım da göremedim fotoğraf için Google a mutluresim yazın ordan fotoğrafı seçip verilen linki kopyalayın
Gizemsgumgum merhaba fiyat olarak ne dusunuyorsunuz acaba
Bahaaaar
ortalama 5000 düşünüyorum 300 sterline satışı var normalde online da
Gizemsgumgum özelden yazacağım sana
Melokrks benim evim biraz geniş ben evin içerisinde kullandım benim de henüz bebeğim doğmadı ama tekerleklerinin büyük olması çok avantaj ergonomik tasarımı sayesinde ben çok rahat kullandım ve her gelen bayılıyor e bebek mağazasında baktım orada bile benim aldığım gibi birşey yoktu hem yüksek hem duruşu asil hemde kullanımı çok rahat biz bayıldık 👍🏻 Ayrıca ağır değil ben alırken çok araştırdım bebek arabalarının ortalama ağırlığı bu zaten daha hafifi incecik profillerle yapılıyor sonra çıt çıt kırılıyor yer kaplama konusunda da açınca evet büyük ama katlayınca çok yer kaplamıyor hangi arabayı alsanız illa ki bu kadar yer kaplayacak siz söylenenlere bakmayın kullanın çok seveceksiniz