Sevdee90 Kraft onyx ve puset aldık biz. Benim kadar araştıran olduğunu sanmıyorum. Çok hafif 8.3 kilo çift yönlü. Puseti de çift yönlü ve çok hafif. Bildiğiniz mağaza satış elemanı gibi her şeyini araştırdım. Öneriyorum 😂

Sevdee90 çift yön donebilen alın uc tekerli alın sızın ve bebısın onunude yıecek ıcecek koymalı alın

Merhaba guzel anneler ve gebeler :) uzun arastirmalarimiz sonucunda inglesina trilogy aldik. Travel sistem olmasina ragmen katlanmasiyla birlikte az yer kaplamasi guvenligi ve hafifligiyle hosumuza gitti. Sonrasinda baston araba olarak kullanmayi dusunuyoruz. Alacak olanlara tavsiyemdir

Sevdee90 Kraft modelleri güzel ve kullanışlı ben ikizlerime aldım

Escbkk araba alırmıyım bilmem 1,5 -2 yaşındna sonra arana kullanmam çünkü kızımda da öyle olmuştu gerek olursa baston alırım diye düşündüm ,araba koltuğumuz ablamızdan kalmıştı onu kullanacağız

Mervelinka Bende aynı arabayı aldım Temmuz sonu doğum yapacağım 40’ı Eylül başı gibi çıkar dışarı çıksak zaten el kadar bebe babası taşır kanguru ile ben tek çıkamam arabayla anca gelecek sene çıkarız oda kışın avm falan olur kardeşim travel almıştı o 6 8 ay gibi bastona geçti rahat etti Hamilton bence bastondan kat kat konforludur ayrıca kalitesini hafifliğini vs çok beğendim 😊

Traverten sistem ilk aldigin arabayı çok ağırdı memnun kalmamistim 6 ayı geçince tam yatan baston model adım mg Lauren marka

Melike piere cardin harmony alacağım netten alacağım mecburen mağazalarda bulamadım siz nerden almıştınız

Birgul doğumdan itibaren mi kullandınız sonra extradan mı aldınız kabin boy sanırım e bebek personeli bana tavsiye etmişti. Yatar pozisyonda rahat bi araba mı travel kadar geniş mi. Size göre eksi yönü ne?

tarcinnnn merhaba bende bu bebek arabasını almayı düşünüyorum 3 ü bir arada olan travel sistemlisini ne zamandır kullanıyorsunuz acaba memnunmusunuz ?

munevver93 bende cybexin yine cloud q su var. Bebeport almadım hiç yaz bebeği olacak zaten gerek de yok çünkü tam yatış özelliği de mevcut. Daha kullanmak nasip olmadı 😂 doğmasını bekliyoruz beyefendinin 😂

Prego Mios aldık bizde geçen ay. Babymall da kampanyasıyla 7800 e geldi pusetle birlikte. Şuan kampanyalı var mı bilmiyorum. ama özellikleri çok iyi.Prrgonun en son modeli, yeni çıkan bir model.hafif, oturma ünitesi ile katlanıyo tutma kolu 2 tarafada geçiyo veya istersen oturma ünitesini de çevirebilirsin vs vs incelemenizi tavsiye ederim

Sevdee90 baby care travel sistem bizim arabamiz cok hafif ve konforlu geldi bana bizim magazamiz var bebek internetten bakmistim bilgim olmadan joie falan babam onermedi

Sevdee90 cybex priam 4 aldim, yay sisteminden dolayi surusu asiri rahat 🥰

Sevdee90 yani bütçene bağlı birazda biz 3 ayı bitirdik doona kullanıyoruz çok memnunuz kızım çok rahat içinde ve inanılmaz pratik katlanışı açılması tam annelere göre ama pahalı tabi çoğu kişi bu yüzden tercih etmiyor haklı olarak