Asafinannesi evet bakiyorlar 37 olucam çarpıntim var diye acile gitmistim acilde ki doktor ellerin biraz mor gibi kolestazına bakıldi mı diye sordu yeni kab tahlili yapmisti doktorum onlar temizdi o yuden acil doktoru bidaha yapmadi eger bakilmadi deseydim hemen kan istiycekti tamam o zman kan tahlili istemiyorum dedi. Arkadasiminxa kolestazdan cok kasintisi olmus gece dayanamamis acile gitmis acil doğuma alındı normal bekliyodu bebegin kalp atislarida yavaslamisti kolestazdan hemen sezeryana aldilar yani gecistirilecek yada illa aile gecmisiyle sorgulanacak bi durum degil. O doktor nasil bi doktor acaba
    Gamze123 canım başka bi kadın Doğuma mı gitmeliyim yoksa farklı bi bölüme mi? Bi arkadaş dahiliye yazmış şimdi o bölümden randevu bakıyordum 😪
      Bu kaşıntı bendede var egzemalılar gıbı kuru cildim ozelikle bacak popo karacıgerımde bır deger yuksek cıkdı ondan galıba
        Asafinannesi ilk ayimdan beri kaşıni yorum hala kasiniyorum seni çok iyi anlıyorum düşün artık elime meyve bıçağı alıp her yerimi kazidigim günleri bilirim gündüzleri fazla yok ama gece başlıyor aynen öyle doktora gittim fitil verdi tahlil filan istedi ama tahlili yaptırmadim suan da da popom yara olmusnkaniyor kasimaktan senincok iyi anlıyorum canim arkadasim😢😢😢
          Asafinannesi ben de aynı durumdayım doktoruma söylediğimde karaciğer enzimleri ve safra enzimlerine bakılmasını istedi acil olarak.ve dermatolojiye gönderdi oradaki doktor test sonuçlarına baktı kolestaz değil hamilelik alerjisi Bebek doğduktan sonra geçecek dedi rahatlatmak için krem ve losyon verdi.az biraz rahatladım ama hala kaşınıyorum gece uyuyamıyorum ben de. Şükür ki 10 günüm kaldı Doğuma.geçecek diye kendimi avutup dayanmaya çalışıyorum. Değerlerinize baktırın lütfen kolestaz şakaya gelecek bi durum değil.
            PasaninAnnesi ayyy yaptıracağım tahlilleri eğer kötü birşey çıkarsa ailenden başkası gecmişinde hamile bi kadından dayak yemişmiydi der allah ne verdiyse yolarım o kadını 😤 aşırı gerildim sinirlendim galiba biraz da korktum şuan 😥
              Asafinannesi geçmiş olsun doktorunuza bişey demek istemiyorum 🤦‍♀️ Acil Gastroenteroloji bölümüne görünün ihmal etmeyin karaciğer enzimlerinize bakılsın
                Yagmurakks tahlil neden istemedin ki canım bak ciddi sonuçları olabilirmiş 😥 ben de yatağımın basında bidonla limon kolonyası bulunduruyorum 😥 onu sürül her yerime sonda vantilatörün önüne yatıyorum. Üşüyorum, her yerim ağrıyor ama başka türlü uyuyamıyorum 😥😥
                Merve1987 bu kadar önemli bir risk varken nasıl bosverebilir doktorum aklım almıyor şoklardayım şuan 🤯 ben aylardır bu kadına gidiyorum bu dengesizle bütün gebeliğimi ilerlettim resmen 😥 bu hafta başka bir dr bulacağım, işini iyi bilen biri inşallah 😥
                Asafinannesi insallah kolestaz degildir canm ama bi an ònce baktirmalisin korkma erken tanıyla önüne geciyorlar birde et sucuk sosis flan yeme tahlil yaptirana kadar en azindan, kolestaz varsa onlar daha da arttiriyormus
                  Asafinannesi dokdorum hc bsy demedı kılo ver dedı sdece ılac fılanda vermedı klo verınce tekrar kasıntın olursa bıdakı kontrole geldıgınde bakarız dedı
                    Asafinannesi bni tarif ediyosun sogu duş almakran vantilatör açmakran hast olacam ayağımkn aldında buz var şuan yanıyo ayaklarm 32 mglım korfizon kullandıgım halde geçmiyo pupp araştır bi cnam 😔😔
                      Asafinannesi onun zamaniyla ilgili bilgim yok canm yanlis yònlendirmis olmayaym ama neden salam yedin canm hamilelikte salam sosis çok zararli çiğ olduklari icin, sucuk yine pisiriliyoda digerleri yenmemeli hic. Kolestaz suphesinde de hicbiri yenmemeli olarak biliyorum sadece canm. Insallah kolestaz degildir gebelik alerjisi flan da kasinti yapabiliyormus stres yapma kendine tahlilini yaptir icin rahat etsin alerjiysede kremle hapla rahat edersin en azindan kasıntıların hafifler
                        Mrv06 aynen bu sefer de bel ağrısı gaz Sancısı oluyor Soğuk duş almaktan vantilatörden 😥 hayırlısıyla bi doğursaydık Allah’ın izniyle 😔