Yagmurakks tahlil neden istemedin ki canım bak ciddi sonuçları olabilirmiş 😥 ben de yatağımın basında bidonla limon kolonyası bulunduruyorum 😥 onu sürül her yerime sonda vantilatörün önüne yatıyorum. Üşüyorum, her yerim ağrıyor ama başka türlü uyuyamıyorum 😥😥
Merve1987 bu kadar önemli bir risk varken nasıl bosverebilir doktorum aklım almıyor şoklardayım şuan 🤯 ben aylardır bu kadına gidiyorum bu dengesizle bütün gebeliğimi ilerlettim resmen 😥 bu hafta başka bir dr bulacağım, işini iyi bilen biri inşallah 😥
Asafinannesi insallah kolestaz degildir canm ama bi an ònce baktirmalisin korkma erken tanıyla önüne geciyorlar birde et sucuk sosis flan yeme tahlil yaptirana kadar en azindan, kolestaz varsa onlar daha da arttiriyormus
    Asafinannesi dokdorum hc bsy demedı kılo ver dedı sdece ılac fılanda vermedı klo verınce tekrar kasıntın olursa bıdakı kontrole geldıgınde bakarız dedı
      Asafinannesi bni tarif ediyosun sogu duş almakran vantilatör açmakran hast olacam ayağımkn aldında buz var şuan yanıyo ayaklarm 32 mglım korfizon kullandıgım halde geçmiyo pupp araştır bi cnam 😔😔
        Asafinannesi onun zamaniyla ilgili bilgim yok canm yanlis yònlendirmis olmayaym ama neden salam yedin canm hamilelikte salam sosis çok zararli çiğ olduklari icin, sucuk yine pisiriliyoda digerleri yenmemeli hic. Kolestaz suphesinde de hicbiri yenmemeli olarak biliyorum sadece canm. Insallah kolestaz degildir gebelik alerjisi flan da kasinti yapabiliyormus stres yapma kendine tahlilini yaptir icin rahat etsin alerjiysede kremle hapla rahat edersin en azindan kasıntıların hafifler
          Mrv06 aynen bu sefer de bel ağrısı gaz Sancısı oluyor Soğuk duş almaktan vantilatörden 😥 hayırlısıyla bi doğursaydık Allah’ın izniyle 😔
          PasaninAnnesi doktora güvenip kolestazı hiç aklıma getirmemiştim ki 😥 ağzıma sürmem artık 🤭 hemen yaptıracağım tahlilleri aşırı korku doluyum şuan 😪
          Asafinannesi cnm belki şişiyorsun ya ondan da olabilir çatlak oluşcağı için bnm de kalınıyordu uyuz gibi hele kalçam manyak derecede bir tek kalçamı kremlemedim kaşıntıdan bir tek kalçalarım çatladı hem de en sevdiğim yerim ☹️ Keşke kremleseydim gitti sermaye nazar değdi çok seviyordum çok güzeldi inşllh düzelir die umut ediyorum
            Asafinannesi bana deterjani yasakladi dr.alakort verdi.alerji icin avil kullandim.karaciger enzimlerine baktrdim temz cikti.sabah aksam zeytin yagli digal sabunla dus aldim gecti cok sukur
              Asafinannesi Seniii suan Ben öyle cok iyi anliyorumki su kasintiyi düsmanima bile vermesin rabbim 😩 hamilelikde basladiysa kasintin ozaman kötü Bise yokdur insallah yani Ben kendim allerjik hastasiyim 24 saat kasiniyorum günüm buzlar tutmakla geciyor 😞 hamile kalmadanda öyleydim yani o yüzden benimki tamamen alleerjiden gelen bisey sizinkide belki allerjiden olabilir hamilelikde allerjisi olmayan birinin allerjisi olabilirmis gida olsun tozlara olsun 🤯 iyice bir kontrol olmanizi öneririm cilt doktorunuza gidin bir kabariyormu kasinan yerler veya kasinmadan önce kizariyormu? Insallah gecer canim seni cok iyi anliyorum sana sadece soguk uygulamani söyliyebilirim o yine azaltiyor kasintiyi 🙂
                Asafinannesi Ben kaşıntı yaşadığımda ki sadece el ayakta 3-4 gün sürmüştü.Kolestazdan haberim yok,28 haftalıktım rutin kontrolde söyledim.Ultrasondan direk kaldırdı “kalk kalk hemen kan veriyorsun karaciğerine bakılcak ultrasonla içine de bakılcak radyolojiye hemen” şekilden uçarak göndermişti beni.Tüm gün benle uğraşmıştı doktor.Hatta radyoloji 6 ay sonraya randevu çıkarttığı için,cepten doktor arayıp beni aradan ultrason çekimine sokmuştu.Tahlilim ve çekimim kurban bayramından önceki cuma günü yapıldı.Hastanede insan yok, her yer hasta kaynıyordu.Sonuçlarıma arife günü baktı çağırdı,servisteydi nöbetçiydi ve doğumdan çıkmıştı doktorum.(Gittiğim de özel değil yani, fakülte üniversite hastanesi.)
                Bu çok önemli demişti.Temiz çıktı benim ama o zaman anlattı önemini yani.
                Sebep; kanım fazla ondanmış.
                Kan verdim ve ultrasonda karaciğer,safra,böbreklerime bakıldı.
                Yani öyle ailende kaşınan var mı yok mu diyip sallamaması,aşırı kızdırdı beni.Herkesin hamileliği aynı değil ki.
                Kesinlikle hemen baktır sen kendine.
                  Şu saat oldu uyumak istiyorm artk ama kaşımtıdan uyuyamıyorm 😭 delirecem herkes uyuyo bn deli gibi kaşınıyorm
                    Asafinannesi aaaâ öyle şey mi olurmuş hiç. Bnde ayni sen gbiydim. Heryerimi kaşınti alıyordu hemde sadece geceleri. Doktorum 2defa tahlil ypti karaciger enzimlerine bkti. 2sindede normal cikti. Bnde hamilelik alerjisi cikti