Umrnvrl sütü de hiç sevmem 🤭 ama bu sorundan kurtulmak İçin sanırım bütün kutuyu içebilirim 😪
Kaşınıyoruuuum 😥
Mrv06 tam da mevsim geçişinde bi de üşütmesek bari 😔
YldzBiden ben sadece marincap special kullanıyorum 2 aydan fazladır ama yan etkilerinde yok kaşıntı diye 😔
Mrv06 mide yanması İçin yoğurt ve yeşil elma dene canım ben öyle rahatlıyorum
Asafinannesi yok canm sogk sğt kaljntıyı kesiyo demiş ya kesmiyo yabi hergün içiyorm bn
Asafinannesi töbe yarabbim ya değiştirin bence doktorunuzu ne bu ilgisizlik ihmal
Asafinannesi ayyy benn bıktım artık kaşıntıdan özellikle gece oluyo bnde de uykuya hasret kaldm ya😥
Asafinannesi bn doğum evinin aciline gittim sancıyla sonra çıkarken kaşınmam nasıl geçer doktor randevuma daha var dedim hamen tahlil yapalım önemli dediler
Asafinannesi bende kaşınıyorum karaciğer enzimlerim aşırı yükselmis gebelik kolestazından şüphelendi doktorum ama haftan erken suan dedi safra asidime baktı birsey çıkmadı gastroesntolojiye yönlendirdi ihmal edilmemesi lazım Allah korusun dikkat edin
Asafinannesi kadın Doğuma git canım safra asitleri testi yaptırmak istiyorum dersen yaparlar zaten sabah aç karnına kan vermen lazım
Ozlemzolan canım bende de sadece kalca ve bacak yan ve arka kısımlarında var kırmızı 1 tl 50 kurıs falan büyüklüğünde kırmız ortaları böyle beyazımsı hibi oluyo 2 3 gün sonra kırmızılık devam ediyo sende de mi aynı
BaharCihangir yok canım Öyle kısarıklık falan bende. Sadece kasınırken pötür pötür oluyor ama sabaha geçiyor. Seninki daha garip bişeymiş doktorunla görüştün mü
Gamze123 araştırma hastanesinden randevu aldım gideceğim sanıyorum özel beni tatmin etmeyecek 😥
MomBse kaç haftalıksın canım
RmeysaAkba bende araştırmaya gideceğim sanıyorum en detaylı orada bakarlar 😪
kymkkymk2106 aynen canım bende öyle 😥
Ebrar34 değiştireceğim bu hafta araştırmada devam edeceğim inşallah hep özel istedim hem hızlı olsun hem daha ilgili olsunlar diye ama görüyorum ki boşa para yatırmaktan başka bile değilmiş bu kadar önemli olabilecek bişeyi bile boşvermiş 😥
Mrv06 ağzımın tadını bozmayayım madem 😋
Asafinannesi aynı dert bendede var yatağa yattığım zaman bacaklarımı kasimaktan uyuamıyorum kolanya dökünce rahatlıyorum
Haticekubra bende kolonyayı bidonla alıyorum artık sürekli başucumda duruyor 😪